Mbi 2 miliardë njerëz blejnë online çdo ditë.
Ne do t’i shërbejmë secilit prej tyre.

Shërbimi ndaj klientit në nivelin më të lartë

Delegoni detyrat dhe fokusohuni në biznes

Krahasoni koston e një pune me kohë të plotë me koston e kontraktimit të konsulentëve të bisedës

Kostot

Tarifa për orë
Shpërblimi i punonjësve
[A]
Rekrutimi + HR
Kostot e përgjithshme
(zyra, tarifat, pajisjet zëvendësuese)
Kostot e punësimit
Kostoja totale për 3 vende pune
Kostoja totale për 1 punë

Punësimi i drejtpërdrejtë

652,67 ALL/h​
1 755 068,97 ALL [A]
122 831,59 ALL ( [ A ] x 7% )
175 488,62 ALL ( [ A ] x 10% )
87 744,31,00 ALL ( [ A ] x 5% )
2 141 133,5 ALL
713 702,47 ALL
Më e zgjedhur me dëshirë

Transferimi i konsulentëve

104,43 ALL/h
Në paketë
Në paketë
Në paketë
Në paketë
77 693,27 ALL bruto

Simulimi i kostove të servisimit të paketës 24/7/360. Numri minimal i 3 punëve të nevojshme për të ofruar shërbim 24-orësh për klientët tuaj

70% zbritje 3 muajt e parë vetëm për 70 ditë.

Për të gjitha shërbimet GetLead.Page për klientët nga Shqipëria.

#Get Simply

221,91 ALL

në orë

Ne punojmë për ju:
HËN. – PT. 06:00 – 14:00

Gjithmonë falas në paketë :
#Get 1

PROMOCION 70% ZBRITJE

#Get Medium

169,69 ALL

në orë

Ne punojmë për ju:
HËN. – PT. 06:00 – 22:00

Gjithmonë falas në paketë :
#Get 1

PROMOCION 70% ZBRITJE
BESTSELLER

#Get Long

130,53 ALL

në orë

Ne punojmë për ju:
HËN. – PT. 06:00 – 24:00

Gjithmonë falas në paketë :
#Get 1

PROMOCION 70% ZBRITJE

#Get Max

104,43 ALL

në orë

Ne punojmë për ju:
24/7, 365 ditë në vit

Gjithmonë falas në paketë :
#Get 1

PROMOCION 70% ZBRITJE

Çmimet bruto. Përmbajnë TVSH 23%.

Periudha e testimit 14-ditor përfshin:

  • 10 ditë përgatitje (të kushtuara analizës së ofertës dhe proceseve që ndodhin në kompaninë tuaj, si dhe trajnimit të konsulentit GetLead)
  • 4 ditë shërbim falas ndaj klientit në faqen e treguar në faqen e internetit në ditët e punës nga ora 8:00 deri në 16:00

GetFAQ – Pyetjet e bëra më shpesh

Kontrolloni se çfarë pyetjesh bëjnë klientët tanë përpara se të blini një shërbim konsulenti të kontraktimit

FAQ
FAQ
FAQ

GetLead.page

Na shkruani

Nuk e gjetët përgjigjen e pyetjes suaj? Na shkruani duke përdorur formularin e kontaktit më poshtë
FAQ

Si funksionon shërbimi i konsulencës?

ërpara se të caktoni konsulentë për projektin tuaj, ne analizojmë nevojat dhe proceset tuaja në kompani me ju. Falë sistemit tonë të punës, ne mbledhim të gjithë informacionin që do t’i nevojitet konsulentit tonë për t’i shërbyer klientëve tuaj.

Standardet tona dhe diagramet e dizajnuara të intervistave me ju janë garancia juaj për t’u dhënë përgjigje të sakta klientëve tuaj. Në këtë fazë, ne do t’i kushtojmë sasinë maksimale të kohës për të analizuar përgjigjet dhe uebsajtin tuaj, në mënyrë që konsulentët tanë të jenë më të përgatitur për të biseduar me klientët.

FAQ

Pse duhet të punësoj Consultants Chat për faqen time të internetit?

Jemi të vetëdijshëm se jo çdo kompani ka njerëz që do t’u përgjigjen klientëve tuaj 24 orë në ditë. Falë punësimit të konsulentëve të kualifikuar, klientët tuaj do të mund të flasin drejtpërdrejt me një person që do t’i ndihmojë ata të zgjidhin problemet e tyre. Keni nevojë për konsulentë vetëm për një pjesë të caktuar të ditës? Nuk ka problem. Zgjidhni opsionin e duhur të abonimit për ju
FAQ

Pse janë kaq të ulëta çmimet e qirave të Konsulentëve Live Chat?

Është e lehtë. Një konsulent është në gjendje të trajtojë disa biseda për disa kompani në të njëjtën kohë.
FAQ

Sa biseda mund të trajtojë njëkohësisht një konsulent në faqen time të internetit?

Konsulentët tanë do t’i përgjigjen maksimumit një bisede në të njëjtën kohë.

FAQ

Si trajnohen Konsulentët për t'iu përgjigjur pyetjeve të vizitorëve të mi në lidhje me produktet ose shërbimet e mia?

Gjatë procesit të regjistrimit, ne analizojmë modelin tuaj të punës – ju na prezantoni procedurat dhe pyetjet e bëra shpesh. Mbi këtë bazë, ne krijojmë një bazë njohurish për çdo konsulent në përputhje me kërkesat tuaja. Për më tepër, nëse lind një pyetje e paparashikuar, konsulentët tanë janë trajnuar për të zgjeruar me lehtësi bazën tuaj të njohurive. Zakonisht, pas 10-20 ditësh nga fillimi i shërbimit, ata i përgjigjen 98% të pyetjeve
FAQ

Çfarë bëjmë nëse konsulenti nuk e di përgjigjen e pyetjes së klientit?

Në raste të tilla, Konsulentët tanë marrin të dhënat e kontaktit nga vizitori dhe ua dërgojnë ato së bashku me kërkesën e tij. Pastaj kjo pyetje i shtohet bazës së njohurive.

FAQ

A do të jem në gjendje të kem kontakte të drejtpërdrejta me konsulentët?

Sigurisht. Ekipi ynë i suksesit të klientit është i disponueshëm çdo ditë, në çdo kohë. Thjesht shkruani. Përveç kësaj, do të mund të shihni një pamje paraprake të konsulentëve tuaj në panelin e navigimit, në mënyrë që të mund të vëzhgoni lehtësisht punën tonë në kohë reale.
FAQ

Cilat gjuhë flasin konsulentët tuaj?

Konsulentët tanë u shërbejnë klientëve deri në 45 gjuhë. Sistemi unik i përkthimit në kohë reale i përdorur në zgjidhjen e bisedës GetLead bën që Konsulenti dhe Klienti të bëjnë pyetje dhe të lexojnë përgjigjet në gjuhën që përdorin.
FAQ

A ka ndonjë tarifë për drejtimet e reja?

Ne kurrë nuk tarifojmë për drejtime të reja ose shitje të mundshme. Ju paguani vetëm tarifa fikse mujore.
FAQ

Cilat orë janë në dispozicion Consultants Chat?

Orët në të cilat konsulentët tanë mbështesin bisedën varet nga plani që zgjidhni. Shikoni planet në krye të kësaj faqeje dhe provojeni falas për 14 ditë.
FAQ

Cila është kostoja e kontraktimit të konsulentëve të bisedës?

-104,43 ALL/h – #Get Max – 24h/7-365 – 37 280,24/muaj
– 130,53 ALL/h – #Get LongHënë-Diell 6: 00-24: 00 – 57 016,83 ALL/muaj
– 169,69 ALL/h – #Get Medium Hënë-Diell 6: 00-22: 00 72 837,44 ALL/muaj
– 221,91 ALL/h – #Get SimplyHënë-Diell 6: 00-14: 00 77 693,27 ALL/muaj

Kliko me mua!

Klientët tanë