Agjencia e parë SEO në Shqipëri.

Një qasje gjithëpërfshirëse ndaj marketingut
Lini një takim për një auditim SEO falas

Kush jemi ne?

Agjencia Evropiane e SEO – GetLead Group është një qasje biznesi për marketingun e faqeve në internet. Ne jemi një agjenci SEO që ka vendosur standarde në industrinë SEO / SEM që nga viti 2007. Ne kemi departamentin më të madh teknik në Shqipëri, të ndërtuar nga ekspertët më të mirë të SEO me përvojë shumëvjeçare nga e gjithë Evropa. Ne shkojmë përtej kufijve të vendit me ofertën tonë, duke operuar edhe në Indi, SHBA dhe Afrikë.

Punoni me një nga agjencitë më efektive të SEO

GetLead Group është një qasje biznesi ndaj marketingut në uebfaqe. Ne jemi një agjenci SEO që ka vendosur standarde në industrinë SEO / SEM në të gjithë Evropën që nga viti 2007. Ne ofrojmë shërbime me shumë nivele të përshtatura për fushat e veçanta në tregtinë elektronike. Ne eksplorojmë biznesin e çdo klienti duke zhvilluar një strategji të personalizuar që fokusohet në efektivitetin e rezultateve. Nëse biznesi juaj është gati për zhvillim dinamik, ne do të jemi të lumtur t’ju mbështesim në këtë proces!

Çfarë na bën një nga agjencitë kryesore SEO?

Mbi 7000 fushata të zbatuara
Mbi 10,000 konsultime SEO të kryera
250 milionë vizita në faqet e internetit të klientëve tanë
30% normë konvertimi më e lartë se mesatarja e tregut
4,5 CTR (CTR mbi 100% më e lartë se mesatarja e tregut)
5 miliardë klikime në motorin e kërkimit Google

SEO (Search Engine Optimization) është optimizimi i një faqe interneti për motorin e kërkimit. Qëllimi i këtij procesi është të arrijë pozicionin më të lartë të mundshëm të faqes në rezultatet e kërkimit. Kjo rrit popullaritetin e faqes, si dhe trafikun në sit. Shtrirja e SEO ndahet në: optimizim (SEO në vend) dhe ndërtim lidhjesh (SEO jashtë faqes). SEO në vend përfshin optimizimin teknik – përshtatjen e faqes së internetit me udhëzimet aktuale të motorit të kërkimit si dhe verifikimin dhe krijimin e përmbajtjes (marketing i përmbajtjes), i cili është një faktor i rëndësishëm renditjeje. Aktivitetet e SEO jashtë sajtit konsistojnë në marrjen e lidhjeve të vlefshme në faqen e internetit. Lidhjet janë një tregues për motorin e kërkimit që ka përmbajtje të vlefshme në faqe.

Një agjenci SEO do të ndihmojë biznesin tuaj të ketë sukses në procesin e optimizimit të faqes suaj të internetit për motorin e kërkimit. Një strategji e zbatuar siç duhet do ta bëjë faqen tuaj të internetit të dukshme në rezultatet e kërkimit, dhe kjo do të përkthehet në një rritje të normës së konvertimit dhe fitimit nga shitjet. Agjencitë me përvojë SEO punojnë me klientë nga industri të ndryshme, dhe shumica dërrmuese e tyre specializohen në tregtinë elektronike. Vetëm disa agjenci ofrojnë shërbime gjithëpërfshirëse SEO në tregjet e huaja.

Në ditët e sotme, ndërtimi i imazhit të kompanisë në internet është një domosdoshmëri. Për promovim përdoren aktivitete të ndryshme, për të cilat mund të mësoni jo pak. Megjithatë, duke mos pasur përvojë, është mjaft e rrezikshme. Ju mund të humbni një pozicion të fituar që nuk është e lehtë të rifitohet më vonë. Kjo është arsyeja pse agjencia SEO SEM vjen në shpëtim.

Çfarë kuptimi kanë këto shkurtesa?

Përkufizimi i SEO – SEO është një shkurtim i anglishtes “Search Engine Optimization”, d.m.th. optimizimi i faqeve të internetit për motorët e kërkimit, i njohur zakonisht si pozicionim. Qëllimi i tij është të arrijë pozicionin më të lartë në rezultatet e kërkimit dhe të rrisë trafikun në faqen e internetit ose të rrisë shitjet (në rastin e dyqaneve).

Përkufizimi i SEM – SEM do të thotë “Marketimi i motorit të kërkimit”. Kjo është pjesë e marketingut në internet, i cili është një koncept më i gjerë dhe përfshin gjithashtu aktivitete SEO. Ai përbëhet nga aktivitete të ndryshme promovuese, duke përfshirë reklamat me pagesë që shfaqen në rezultatet e kërkimit. Në këtë mënyrë, reklama arrin te marrësi kur ai është më i interesuar për një ofertë të caktuar.

Pse është kaq e rëndësishme?

Shumica e njerëzve që duan të gjejnë një produkt, shërbim ose informacion fillojnë të kërkojnë në internet. Rëndësia e promovimit në internet po rritet nga viti në vit. Konkurrenca është shumë e ashpër dhe të gjithë duan të zënë vendin e parë. Këtu fillon fusha për t’u dukur nga agjencitë e SEO. Ato ofrojnë, ndër të tjera: media sociale, marketing me e-mail, marketing të përmbajtjes, SEO në uebsajt dhe auditim. Të gjitha këto aktivitete rrisin shikueshmërinë e faqes së internetit në rezultatet e kërkimit. Optimizimi i motorëve të kërkimit për bizneset ndryshon shumë në varësi të industrisë, madhësisë, audiencës së synuar dhe faktorëve të tjerë. Kjo është arsyeja pse çdo klient duhet të trajtohet individualisht dhe të rregullohet mënyra e funksionimit.

Për shembull, SEO e bizneseve të vogla shpesh është lokale vetëm sepse ata duan të përqendrojnë përpjekjet e tyre në një rajon të caktuar.

Avantazhi i madh i agjencive të tilla është se ato ofrojnë aktivitete gjithëpërfshirëse. Nuk është e nevojshme të punësohen disa kompani, mjafton një që do të kujdeset për të gjithë imazhin e kompanisë. Prandaj, në mesin e punonjësve të një agjencie të tillë, duhet të ketë një dizajner grafik ose një programues.

Shtrirja e shërbimeve të agjencisë SEO

Agjencia SEO ofron mbështetje gjithëpërfshirëse në procesin e aktiviteteve të SEO, e cila përfshin:

Auditimi i SEO – Është një studim i faqes në internet që kontrollon tërësisht strukturën e faqes së internetit, përmbajtjen, URL-të, lidhjet dhe kodin burimor. Të gjitha të dhënat janë mbledhur në bazë të njohurive të analistëve dhe një sërë mjetesh.

Optimizimi i faqes në internet – Është një seri aktivitetesh që synojnë rritjen e shikueshmërisë së faqes në internet dhe është baza e aktiviteteve të kryera nga një agjenci SEO. Optimizimit i paraprin një auditim i faqes në internet. Procesi i optimizimit bazohet në frazat kryesore të zgjedhura më parë që kanë një numër të madh kërkimesh.

Ndërtimi i lidhjeve – Lidhja është përvetësimi i lidhjeve të jashtme, d.m.th. lidhjeve që do të përbëjnë lidhje që çojnë në një faqe interneti të caktuar. Burimet e njohura të lidhjeve të tilla janë, për shembull, forumet e internetit, rrjetet sociale ose bloget.

Mediat sociale – Në ditët e sotme, media sociale ka fuqi të jashtëzakonshme dhe është një nga vendet më të mira për të promovuar biznesin tuaj. Më e rëndësishmja këtu është përmbajtja që do t’i interesojë marrësit dhe rregullsia e botimit. Për shkak të konkurrencës së lartë, kreativiteti është gjithashtu i rëndësishëm.

Marketingu i përmbajtjes – Duke publikuar përmbajtje të vlefshme, rritet trafiku i faqes në internet dhe fitohen klientët potencialë. Qëllimet e marketingut të përmbajtjes janë mjaft të dukshme – interesi i marrësit për një shërbim ose produkt të caktuar.

Shumë agjenci gjithashtu krijojnë faqe interneti. Falë kësaj, faqja e internetit është nën kujdesin e një kompanie që në fillim dhe që në fillim, aktivitetet e SEO-së kryhen në mënyrë të mirë.

Agjencitë SEM duhet të analizojnë vazhdimisht rezultatet e aktiviteteve të tyre. Për shkak të ndryshimit të algoritmit të Google, ata duhet të mësojnë teknika të reja dhe të zgjerojnë njohuritë e tyre. Aktivitetet që kanë qenë efektive jo shumë kohë më parë pushojnë së qeni efektive dhe duhen kërkuar zgjidhje të reja.

Aktivitetet në agjencitë e SEO janë afatgjata, duhet të prisni rezultatet. Megjithatë, ia vlen të përdorni ndihmën e tyre profesionale dhe të jeni të sigurt se do të sjellë rezultate.

Zgjedhja e një agjencie SEO është një vendim kyç për zhvillimin e biznesit tuaj. Përpara se të vendosni se cila agjenci SEO është e duhura për ju, analizoni disa aspekte që do t’ju ndihmojnë të merrni vendimin e duhur.

Kontrolloni suksesin e agjencive SEO deri më tani. Analizoni rastet e disponueshme studimore;

Njihuni me opinionet e klientëve të mëparshëm ose ekzistues;

Njihuni me agjencinë: përfitoni nga auditimi falas i SEO dhe vlerësoni vetë cilësinë e shërbimeve të ofruara.

Sot, të kesh një faqe interneti të korporatës është një domosdoshmëri. Kontraktorët tanë të mundshëm, që dëshirojnë të gjejnë një ofrues shërbimi, sigurisht që do të përdorin internetin dhe do të futin pyetjen e duhur në motorin e kërkimit. Për të siguruar fillimin sa më të mirë të biznesit, ne investojmë në faqen e internetit për të prezantuar ofertën e kompanisë sonë të re. A është e mjaftueshme për të arritur klientët?

 

Sigurisht, kjo është një pyetje retorike. Nuk është e nevojshme të njiheni veçanërisht me parimet e paraqitjes së rezultateve të kërkimit të Google për të ditur se prania dhe indeksimi i thjeshtë i një faqeje në Google nuk mjafton për të arritur një grup të gjerë përdoruesish të internetit. Keni nevojë për shikueshmëri më të madhe të faqes në internet dhe renditje të lartë të motorëve të kërkimit. Është më mirë t’ia besoni punën e promovimit të faqes sonë të internetit një agjencie profesionale SEO.

Pse një Agjenci SEO?

 

Ka shumë arsye bindëse për të zgjedhur një bashkëpunim të tillë. Para së gjithash, duke zgjedhur një agjenci interaktive me përvojë, ne fitojmë kohë dhe optimizojmë kostot e drejtimit të biznesit tonë. Specialistët e SEO do të zhvillojnë një strategji veprimi për ne dhe më pas do ta zbatojnë atë vazhdimisht. Bashkëpunimi me një agjenci SEO nuk e çliron një sipërmarrës nga detyrimi për t’u angazhuar në zhvillimin e një faqe interneti, por kohën që duhet t’i kushtojë pozicionimit ose besimit të tij një personi jo plotësisht profesionist në këtë fushë, në rastin e bashkëpunimi me një kompani pozicionuese është pakrahasueshëm më pak. Ky është padyshim një fitim për kompaninë – kohë. Dhe siguria që profesionistët punojnë për ne dhe ne mund të merremi me zhvillimin e biznesit në nivele të tjera.

 

Nënshkrimi i një kontrate me një kompani pozicionuese na jep garanci për zbatimin e aktiviteteve për të cilat kemi rënë dakord gjatë bisedimeve të mëparshme. Kontratat e pajtimit në veçanti sigurojnë që puna të kryhet në mënyrë të besueshme dhe të qëndrueshme. Agjencitë ofrojnë gjithashtu raportim të detajuar mbi aktivitetet mujore. Prandaj, ne mund të verifikojmë lehtësisht cilësinë e punës së kryer. Një transparencë e tillë sigurisht rrit besimin dhe besueshmërinë e agjencisë si partneri ynë i biznesit. Ajo që është gjithashtu e rëndësishme, në kontratën me agjencinë SEO, ne kemi të përcaktuara qartë kushtet e bashkëpunimit për sa i përket kohëzgjatjes së kontratës, fushëveprimit të aktiviteteve dhe – sigurisht – shpërblimit. Jemi të sigurt se bashkëpunimi ynë bazohet në kushte të qëndrueshme, pa surpriza si kosto shtesë. Vlen gjithashtu të sigurohet që objekti i kontratës përfshin gjithashtu mundësinë e konsultimit dhe diskutimit të efekteve të veprimeve të ndërmarra deri më tani. Takimet ballë për ballë janë jashtëzakonisht të vlefshme për bashkëpunimin e suksesshëm.

 

Rritja e pozicionit, dhe rrjedhimisht më shumë trafik në faqen e internetit, është sigurisht përfitimi më i madh i besimit të punës në faqen tuaj të internetit tek një agjenci SEO. Sa më i madh të jetë popullariteti i faqes sonë të internetit, aq më shumë kontrata lidhen dhe aq më konkurrues është. E fundit, por jo më pak e rëndësishme, pozicionet e larta në motorin e kërkimit ndërtojnë ndërgjegjësimin për markën tonë dhe formojnë imazhin tonë si lider në industri. Prestigji ynë rritet ndërsa pozicioni ynë rritet.

 

Një argument tjetër në favor të përdorimit të shërbimeve të një agjencie profesionale SEO është minimizimi i rrezikut. Kompanitë e pozicionimit janë të orientuara në mënyrë perfekte në tendenca, kanë strategji të ndryshme të testuara shumë herë dhe përdorin metoda të sigurta dhe efektive për të fituar pozicione. Pozicionuesit profesionistë madje garantojnë sigurinë e veprimtarisë së tyre me parashikimet përkatëse në kontratë.

Agjencia SEO = kosto të ulëta, disa fitime

Vlen gjithashtu të theksohet se pozicionimi i kryer mirë kursen kostot e shpenzuara për reklama. Aktivitetet e SEO janë relativisht me kosto të ulët kur krahasohen, për shembull, me reklamat e AdWords ose fushatat offline. Ajo që është gjithashtu e vlefshme, atraktiviteti i pozicionimit profesional përfshin edhe efektet afatgjata të kësaj forme të promovimit të kompanisë.

Pra, le të mos humbim kohë dhe burime për zgjidhje gjysmë të pjekura dhe të pasigurta. Vlen të kërkoni një partner të besueshëm me përvojë të gjerë – një agjenci SEO që do të na ndihmojë të zhvillojmë dhe forcojmë pozicionin tonë në industri.

Duke shtypur në motorin e kërkimit, për shembull: “seo Agency” ose “seo Agency poznań” ju do të merrni një listë të agjencive me të cilat mund të lexoni. Ju gjithashtu mund të kërkoni një rekomandim nga dikush që ka përdorur ndonjëherë shërbime SEO më parë. Në këtë mënyrë ju mund të zvogëloni rrezikun për të bërë një zgjedhje të gabuar. Pasi të gjeni një agjenci SEO, verifikoni mendimet rreth shërbimeve të saj.

A shet online? Për ta bërë atë në mënyrë efektive, ju duhet ta bëni faqen tuaj të internetit të dukshme në motorin e kërkimit. Nëse dyqani juaj online ose faqja juaj e internetit nuk u shfaqet përdoruesve, ata ndoshta nuk do të kenë mundësinë të shohin ofertën tuaj.

 

Për ta ndryshuar këtë, ju nevojitet një strategji e zgjedhur siç duhet SEO që do t’ju lejojë të arrini pozicione të larta në rezultatet e kërkimit. Ju keni ardhur në vendin e duhur – agjencia jonë SEO është më e mira në të.

 

Ndërsa lexoni këto fjalë, lojtarë të tjerë në industrinë tuaj tashmë po investojnë në SEO. Nëse dëshironi të arrini ose edhe të qëndroni përpara konkurrencës, zgjidhni një agjenci SEO që ofron një qasje holistike për biznesin në internet. Përfitoni nga shërbimet tona gjithëpërfshirëse të SEO të faqes sonë të internetit dhe maksimizoni shitjet tuaja.

Si jemi ne?

Pamje holistike

Qasja tradicionale ndaj SEO nuk është më e mjaftueshme për të qëndruar përpara konkurrencës. Prandaj, në agjencinë GetLead Group, ne ofrojmë zgjidhje gjithëpërfshirëse që mbulojnë aspekte të ndryshme të marketingut në internet.

Zgjidhje jokonvencionale

Ne shkojmë përtej modeleve të zakonshme të të menduarit për SEO. Si të parët në industri, ne prezantuam një qasje biznesi ndaj SEO në formën e shërbimit SEO360.

Kreativiteti dhe inovacioni

Ne jemi pionierë në industri dhe falë risive që prezantojmë, ne jemi në gjendje të ofrojmë një pozicion udhëheqës edhe për klientët tanë.

Efikasiteti

Ne operojmë në mënyrë efektive. Ne nuk premtojmë të pamundurën. Ne jemi të interesuar vetëm për efekte reale dhe lehtësisht të matshme.

Qasje individuale

Ne nuk na pëlqen të marrim shkurtore dhe nuk praktikojmë zgjidhje të gatshme, të anasjellta. Ne i afrohemi secilit klient individualisht, duke zhvilluar një strategji veprimi në detaje dhe duke caktuar kujdestarë të përkushtuar.

Transparenca

Ne dëshirojmë që ju të jeni të vetëdijshëm se çfarë do të ndodhë me dyqanin ose faqen tuaj të internetit në çdo fazë. Në bashkëpunim me klientin, ne fokusohemi në marrëdhëniet e partneritetit, komunikimin e hapur dhe kushtet transparente të bashkëpunimit.

Arsimi

SEO po ndryshon vazhdimisht. Kjo është arsyeja pse ne na pëlqen të ndajmë njohuri mbi këtë temë. Ne i edukojmë rregullisht klientët tanë në fushën e pozicionimit – si gjatë bashkëpunimit të drejtpërdrejtë ashtu edhe si pjesë e trajnimeve dhe prezantimeve tona në ngjarjet më të rëndësishme në industri, apo artikuj të krijuar nga ekspertët tanë.

Dëshironi që faqja juaj e internetit të shfaqet lartë në rezultatet e kërkimit?