Instaloni chat dhe rriteni shitjet dhe numrin e klientëve. cilësinë e shërbimit ndaj klientit. besimin dhe kënaqësinë e klientit. sasinë e komenteve pozitive të klientëve.  numrin e shportave të klientëve të përfunduar.

Instaloni chat dhe rriteni shitjet dhe numrin
e klientëve.
cilësinë e shërbimit
ndaj klientit.
besimin dhe kënaqësinë
e klientit.
sasinë e komenteve pozitive
të klientëve.
numrin e shportave të
klientëve të përfunduar.

Punësoni konsulentët tanë me përvojë. Zbuloni mënyrën për t’i kthyer vizitorët tuaj në klientë. Përmirësoni angazhimin e klientit

 

Merrni më shumë kontakte me klientët e mundshëm me GetLead

GetLead - Rritja e gjenerimit të plumbit

Mos kërkoni ndonjë teknikë apo mjet tjetër të gjenerimit të plumbit. Shtoni miniaplikacionin GetLead në faqen tuaj të internetit dhe filloni të mblidhni kontakte për klientët e mundshëm

GetLead - Ndërtoni marrëdhënie kuptimplote

Drejtimet që gjeneroni janë klientët tuaj të mundshëm. Filloni të ndërtoni një marrëdhënie me ta sapo të vendosin të ndajnë detajet e tyre të kontaktit me ju.

GetLead - Përmirësoni shkallën tuaj të konvertimit

Shndërroni më shumë vizitorë në faqen tuaj në klientë të mundshëm duke shfaqur një reagim kërcyes me një mesazh të hartuar mirë.

GetLead - bisedoni me klientët në 45 gjuhë

Kur klienti juaj nga Anglia të shkruajë në anglisht në chat, do ta shihni të gjithë bisedën në shqip në panel. Falë sistemit të përkthimit automatik, ju do t’u shërbeni klientëve nga e gjithë bota!

Çfarë bën saktësisht GetLead

si funksionon dhe si mund t’ju ndihmojë ju dhe klientët tuaj

Video thirrje

Thirrjet zanore

Përdoruesi preferon të flasë me zë? Jepini atij atë zgjedhje!

Bisedoni në sit

GetFAQ

Marrja me qira e konsulentëve

Video thirrje

Flisni ballë për ballë me përdoruesin, prezantoni një produkt apo shërbim live!

Thirrjet zanore

Bisedoni në sit

GetFAQ

Marrja me qira e konsulentëve

Video thirrje

Thirrjet zanore

Bisedoni në sit

Apo ndoshta biseda është e mjaftueshme? Është gjithashtu e mundur!

GetFAQ

Marrja me qira e konsulentëve

Video thirrje

Thirrjet zanore

Bisedoni në sit

Get-FAQ

Interaktive GET-FAQ për pyetjet e bëra shpesh.

Marrja me qira e konsulentëve

Video thirrje

Thirrjet zanore

Bisedoni në sit

Get-FAQ

Marrja me qira e konsulentëve

A ju mungojnë duart për t’u shërbyer klientëve të faqes suaj të internetit? Punësoni konsulentë virtualë të GetLead!

Sistemi i kthimit të telefonatave falas për uebsajt dhe email

Sistemi i kthimit të telefonatave falas për uebsajt dhe email

Gjithçka që ju nevojitet për të krijuar më shumë lidhje dhe për të ndërtuar marrëdhënie me drejtuesit dhe klientët. Po, është 100% falas përgjithmonë.

Funksionet e njohura:

Fitoni besnikëri dhe ndërtoni besim tani dhe për të ardhmen

Përgjigjuni pyetjeve të klientit, shpërndani dyshimet e tyre dhe bëjini të blejnë në kohë reale. Përdorni Live Chat, formularin e kontaktit ose butonin GetFAQ.
Përgjigje e menjëhershme ndaj pyetjeve dhe shqetësimeve të klientëve
Ne jemi menjëherë në dispozicion të klientëve tuaj. Koha e përgjigjes së shërbimit Chat është mesatarisht 1,5 minuta. Koha e përgjigjes në një e-mail ose në rrjetet sociale është shumë orë.
Ju keni një ndikim në nivelin dhe cilësinë e shërbimit ndaj klientit.
Përdorni përvojën e konsulentëve tanë ose përgjigjuni pyetjeve të klientit vetë. Keni dyshime nëse do ta përballojmë? Na provoni për 14 ditë falas dhe pa detyrim.
62% e klientëve kanë më shumë gjasa të blejnë online nëse ofrohet mbështetje live
91% e klientëve të pakënaqur heqin dorë nga shërbimet ose blerjet pa raportuar ndonjë ankesë. Për shkak të cilësisë së dobët të shërbimit ndaj klientit, 89% e konsumatorëve vendosën të fillojnë të përdorin shërbimet ose produktet e konkurrentëve të tyre.
Instaloni Chat. Punësoni konsulentët tanë dhe fitoni një avantazh dërrmues ndaj konkurrentëve tuaj
Më shumë se gjysma e faqeve të internetit të konkurrentëve tuaj u japin klientëve vetëm dy mënyra për të kontaktuar departamentin e shërbimit ndaj klientit: linjën telefonike dhe postën elektronike. Mbi ¾ e konsumatorëve thonë se ulja e kohës së shërbimit dëshmon cilësinë e lartë të shërbimeve të ofruara dhe është një nga elementët më të rëndësishëm në vlerësimin e kompanisë.

Krijoni një bazë të dhënash me përgjigjet GET-FAQ për pyetjet e bëra shpesh.

Motori interaktiv i kërkimit. Forma e qartë. Pamja individuale. Gjithmonë falas në paketën me GetLead.
FAQ
FAQ
FAQ

GetLead.page

Na shkruani

Nuk e gjetët përgjigjen e pyetjes suaj? Na shkruani duke përdorur formularin e kontaktit më poshtë
FAQ

Pse klientët braktisin shportat e tyre?

Çmimi. Kostot e dorëzimit. Procesi i paqartë i blerjes. Ngarkimi i ngadaltë i faqes. Koha e gjatë e dorëzimit. Besimi në kompani. Siguria e transaksionit. Procesi i pagesës. Këto janë arsyet e përmendura më shpesh nga klientët për braktisjen e karrocave.

Shërbimi ndaj klientit në kohë reale, duke marrë vendimin për të blerë në atë moment, ju jep një avantazh të mahnitshëm dhe aftësinë për të reaguar menjëherë dhe për të zgjidhur problemet dhe dyshimet e tyre menjëherë. Kur një klient sheh Chat dhe një konsulent të gatshëm për të ndihmuar, ai e di se nuk duhet të kërkojë ndihmë në faqet e internetit të konkurrentëve.

FAQ

Pse klientët po kalojnë në faqet e konkurrentëve?

Shumë pak informacion në lidhje me ofertën në faqen e internetit. Navigacion i keq. Asnjë UX e menduar. Ka mijëra elementë që ndikojnë në sjelljen e klientit. Cila i shqetëson klientët tuaj? Si do ta zbuloni? Lëreni klientin të flasë me ju. Instaloni Chat dhe përgjigjuni pyetjeve të tij sa më shpejt që të pret.
FAQ

Pse kam trafik të lartë dhe nuk shes?

Rezulton se në të gjitha rastet përgjigja për këtë pyetje është e ngjashme. Klientët nuk telefonojnë sepse vizitojnë faqen në mbrëmje dhe natën. Prej kohësh ka qenë normë e pranuar hapja e kompanive gjatë ditës. Statistikat tregojnë se klientët që vizitojnë faqet e internetit vonë, i braktisin ato pa hapur skedën e kontaktit. GetLead Chat dhe konsulenti i disponueshëm janë një sinjal për një klient të tillë që shërbimi i faqes në internet është në punë dhe do ta ndihmojë atë.

FAQ

Pse klientët e mi nuk më telefonojnë?

Konsumatorët vazhdojnë të bëjnë të njëjtat pyetje për dy arsye. Oferta juaj është ende e njëjtë. Përshkrimi i ofertës suaj është i diskutueshëm dhe jo i detajuar. Prandaj, në GetLead, ne kemi lëshuar butonin Get-FAQ. Falë motorit të kërkimit të integruar dhe pyetjeve dhe përgjigjeve të përgatitura, nuk do t’u përgjigjeni më kurrë të njëjtave telefonata me të njëjtat pyetje. Biseda dhe konsulenti i disponueshëm do të plotësojnë në mënyrë të përsosur përgjigjet dhe do të ndihmojnë vizitorët e faqes në internet të marrin një vendim blerjeje.
FAQ

Klientët vizitojnë faqen time në mbrëmje dhe natën. Si mund t'i mbaj ato?

Ofroni mbështetje në kohë reale 24 orë në ditë.

FAQ

Klientët vazhdojnë të bëjnë të njëjtat pyetje, si ia dilni me përgjigjet?

Nuk keni kohë ose staf për t’u shërbyer klientëve në sit? Punësoni konsulentin tonë!

Klikoni mua

Instaloni chat. Punësoni konsulentë. Fito besnikëri. Ndërtoni besim.

Përgjigjuni pyetjeve të klientit, shpërndani dyshimet e tyre dhe bëjini të blejnë në kohë reale

Klientët nuk humbin kohë duke kërkuar informacion në faqet e internetit. Përqendroni informacionin përkatës në një vend. Klienti do ta vlerësojë atë.
Një nga pikat kyçe nga lista që përcakton përzgjedhjen e ofertës suaj është ndihma e shpejtë dhe profesionale për klientët pavarësisht nga koha e ditës.
Instaloni Get-FAQ falas me GetLead Chat. Pastroni dyshimet tuaja. Jepni ndihmë të shpejtë dhe jini numër 1 për të gjithë klientët.

Njihuni me ekipin tonë