SHËRBIMET E ZHVILLIMIT TË softuerëve
Zgjidhje perfekte softuerike për njerëz të jashtëzakonshëm.
Ne jemi një agjenci softuerësh që ofron zgjidhjet më të mira të IT që lehtësojnë jetën e përditshme të kompanisë suaj.

Çfarë mund të bëjmë për ju?

Ne krijojmë aplikacione në internet që do ta bëjnë më të lehtë punën tuaj të përditshme.

Aplikacione celulare të krijuara për iOS, Android dhe sisteme dhe pajisje të tjera.

Ne dizajnojmë ndërfaqe përdoruesi moderne, të rregullta dhe intuitive.

Procesi ynë i testimit me shumë faza na jep besim se aplikacionet që krijojmë janë 100% funksionale.

Si pjesë e shërbimeve tona, ne kryejmë konsultime në lidhje me projektet e IT. Ne mund të ndihmojmë me zhvillimin e softuerit, të trajnojmë ekipin tuaj dhe të sugjerojmë hapat e ardhshëm.

Nëse keni nevojë për ndihmë nga një programues me përvojë (ose i gjithë ekipi!) në projektin tuaj – na tregoni. Pavarësisht nëse keni nevojë për mbështetje për disa muaj apo edhe një ditë.

APLIKACIONET WEB PËR BIZNESIN TUAJ

Krijimi i aplikacioneve në ueb për njerëz të mrekullueshëm.

// ZGJIDHNI PROBLEMET E BIZNESIT TUAJ ME APLIKACIONE WEB TË PAPAKTUARA

Çfarë janë aplikacionet në internet?

Aplikacionet në ueb janë një zgjidhje që na jep më shumë opsione sesa faqet standarde të internetit. Avantazhi kryesor i aplikacioneve në internet është se ato nuk duhet të instalohen në pajisjen e përdoruesit – kërkesa e vetme është një shfletues me një lidhje interneti. Aplikacionet në ueb janë të gjitha llojet e uebsajteve ose uebsajteve të mëdha. Shembujt më të famshëm të aplikacioneve në ueb janë Facebook, veglat e Google si Sheets, Gmail dhe Amazon. Aplikacionet në ueb zakonisht kanë një anë të përparme dhe një anën e pasme. Frontend është përgjegjës për vizualizimin e të dhënave dhe dërgimin e tyre në aplikacionin e serverit. Backend është përgjegjës për logjikën e biznesit dhe përpunimin e të dhënave në anën e serverit.

// ÇFARË MUND TË JAPË APPLIKACIONET WEB TË KËTUARA ME PASUR?

Ueb aplikacionet në kompaninë tuaj

Mënyra më e lehtë për të rritur efikasitetin e biznesit tuaj është të kaloni në zgjidhjet dixhitale. Si GetLead Group, ne mund ta ndihmojmë kompaninë tuaj duke dizajnuar aplikacione ueb të përshtatura për nevojat tuaja. Falë përdorimit të aplikacioneve moderne të internetit që do të dizajnohen individualisht për të përmbushur nevojat e tyre, punonjësit tuaj do të jenë në gjendje të kryejnë më shpejt dhe më lehtë detyrat e tyre të përditshme. Aplikacionet në ueb janë intuitive dhe të lehta për t’u përdorur, dhe shpejtësia e funksionimit të tyre varet kryesisht nga lidhja e internetit.

Zhvillimi dhe zbatimi i aplikacioneve në internet

Zakonisht ne i zbatojmë aplikacionet tona duke përdorur Shërbimet Ueb Amazon. Nëse një pjesë e aplikacionit që ekziston tashmë në anën e klientit përdor një mjedis tjetër, ky nuk është problem – në punën tonë ne përdorim gjithashtu mjete të tilla si Microsoft Azure ose Google Cloud Platform. Zgjedhja e teknologjisë që do të përdorim varet gjithmonë nga rasti specifik. Ne nuk jemi të kufizuar vetëm në disa teknologji të zgjedhura!

01

Si funksionon?

Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth zbatimit të projekteve të TI-së, duhet patjetër të shikoni faqen tonë të shërbimeve AWS!

AWS është i mrekullueshëm!

Krijimi i aplikacioneve në ueb shoqërohet me zbatimin e punonjësve në një produkt të përfunduar. Në GetLead Group, ne gjithmonë përgatisim dokumentacion të detajuar të aplikacioneve tona për klientët – dhe nëse është e nevojshme, ne gjithashtu krijojmë manuale të detajuara aplikimi dhe kryejmë trajnime për përdorimin e tyre. Sidoqoftë, aplikacionet në internet të krijuara nga ne janë aq intuitive sa që në shumicën e rasteve nuk është e nevojshme!

02

Dokumentacioni dhe krijimi i projektit

Si pjesë e shërbimeve tona, ne krijojmë dokumentacion për projektet e IT. Duhet patjetër të lexoni për shërbimet tona të konsulencës!

Zbulo me shume

 

Shumica dërrmuese e aplikacioneve që ne krijojmë zhvillohen më pas nga klientët tanë. Pavarësisht nëse dëshironi të pasuroni aplikacionin me funksionalitete shtesë ose të ndryshoni ato ekzistuese – ne gjithmonë bëjmë çdo përpjekje për t’u siguruar që shkallëzimi i aplikacioneve tona të mos ju shkaktojë probleme. Kjo është veçanërisht e rëndësishme kur punoni me startup, ku funksionalitetet shpesh marrin një formë të re pas zbatimit të tyre. Ju keni gjithmonë mundësinë të ndryshoni me ne!

03

E shkathët kudo…

Në shumicën dërrmuese të projekteve, klientët tanë dëshirojnë të krijojnë funksionalitete shtesë gjatë zhvillimit të aplikacionit. Ne nuk kemi asnjë problem me të – ne punojmë në metodologjinë Agile. Çfarë do të thotë kjo në praktikë?

Zbulo me shume

// ZGJIDHNI PROBLEMET E BIZNESIT TUAJ ME APLIKACIONE WEB TË PAPAKTUARA

Çfarë janë aplikacionet në internet?

Aplikacionet në ueb janë një zgjidhje që na jep më shumë opsione sesa faqet standarde të internetit. Avantazhi kryesor i aplikacioneve në internet është se ato nuk duhet të instalohen në pajisjen e përdoruesit – kërkesa e vetme është një shfletues me një lidhje interneti. Aplikacionet në ueb janë të gjitha llojet e uebsajteve ose uebsajteve të mëdha. Shembujt më të famshëm të aplikacioneve në ueb janë Facebook, veglat e Google si Sheets, Gmail dhe Amazon. Aplikacionet në ueb zakonisht kanë një anë të përparme dhe një anën e pasme. Frontend është përgjegjës për vizualizimin e të dhënave dhe dërgimin e tyre në aplikacionin e serverit. Backend është përgjegjës për logjikën e biznesit dhe përpunimin e të dhënave në anën e serverit.

Dizajnimi i një aplikacioni në internet

// ÇFARË MUND TË JAPË APPLIKACIONET WEB TË KËTUARA ME PASUR?

Mënyra më e lehtë për të rritur efikasitetin e biznesit tuaj është të kaloni në zgjidhjet dixhitale. SiGetLead Group, ne mund ta ndihmojmë kompaninë tuaj duke dizajnuar aplikacione ueb të përshtatura për nevojat tuaja. Falë përdorimit të aplikacioneve moderne të internetit që do të dizajnohen individualisht për të përmbushur nevojat e tyre, punonjësit tuaj do të jenë në gjendje të kryejnë më shpejt dhe më lehtë detyrat e tyre të përditshme. Aplikacionet në ueb janë intuitive dhe të lehta për t’u përdorur, dhe shpejtësia e funksionimit të tyre varet kryesisht nga lidhja e internetit.

Ne përdorim më shpesh React.js dhe Angular 2+ për të krijuar pjesën e përparme të aplikacionit.

 

Ne përdorim React në projekte ku pjesa e përparme kërkon shumë ndërveprim dhe është e nevojshme të ndërtohet shpejt versioni MVP. Avantazhi i madh i React janë bibliotekat si styled-components dhe React Hooks, të cilat përshpejtojnë ndjeshëm procesin e zhvillimit të aplikacionit.

 

React.js është perfekt për krijimin e aplikacioneve si sistemet CRM ose dyqane në internet bazuar në korniza të tilla si Gatsby.js.

 

Ne përdorim Angular për të ndërtuar aplikacione ueb me një front të gjerë, ku mund të përfitojmë sa më shumë nga komponentët e gatshëm nga bibliotekat Angular Material. Në shumë raste, një avantazh i rëndësishëm i Angular është modulariteti i tij, i cili ju lejon të shmangni disa nga problemet me integrimin e funksionaliteteve në projekte më të mëdha. Një shembull i shkëlqyer i përdorimit të Angular për aplikacione në ueb është sistemi ERP për një kompani logjistike, ku kërkohej integrimi i shumë funksionaliteteve me një ndërfaqe të qartë përdoruesi.

Në shumicën e projekteve tona, ne përdorim Python ose Node.js për të krijuar arkitekturën e backend.

 

Python është një teknologji e shkëlqyeshme për një gamë të gjerë projektesh – zakonisht përdoret për të krijuar pjesë mbështetëse të aplikacioneve duke përdorur Machine Learning ose Blockchain. Më shpesh përdorim Python në projekte me logjikë komplekse biznesi, ku është më mirë t’i kushtojmë vëmendje të plotë zbatimit të funksioneve. Në shumë raste rezulton se falë kësaj thjeshtësie, Python na lejon të shmangim një numër të madh problemesh teknike. Një shembull i mirë i përdorimit të Python për aplikacione në ueb është aplikacioni ynë i mediave sociale për atletët.

 

Node.js është një teknologji që lejon JavaScript të ekzekutohet jashtë shfletuesit. Është një mjet i shkëlqyeshëm për krijimin e versioneve të shpejta të MVP që më pas mund të shkallëzohen në një madhësi më të madhe. Node.js është një zgjidhje shumë gjenerike dhe në shumë raste rezulton të jetë një zgjedhje e shkëlqyer.

// SI KRIJOJMË APLIKACIONE WEB?

Teknologjitë më të mira për krijimin e aplikacioneve në internet

 

Në GetLead Group, ne krijojmë aplikacione ueb në teknologji të tilla si React.js, Angular, Python, Node.js ose Java, por nuk e kufizohemi vetëm në këto teknologji. Ne zgjedhim gjithmonë zgjidhjen më të mirë teknologjike për një rast specifik. Të gjithë klientët tanë janë plotësisht të informuar pse ne morëm këtë vendim të veçantë dhe zgjodhëm një teknologji specifike në rastin e tyre.

Le të diskutojmë aplikacionin tuaj të uebit të personalizuar!

 

Ideja jonë kryesore është t’i lëmë klientit një produkt funksional pas përfundimit të projektit dhe kënaqësi të plotë me bashkëpunimin. Duke punuar me profesionistë dhe njerëz të cilëve mund t’u besohet, ne ofrojmë zgjidhje që plotësojnë standardet më të larta.

 

Ne fokusohemi në përmbushjen e të gjitha kërkesave të klientëve – pavarësisht nëse ato kanë të bëjnë me zhvillimin e kodit, dizajnin grafik ose konsultimin.

Gati për të bashkëpunuar?

 

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet askund. Fushat e kërkuara janë shënuar me një yll *

APLIKACIONET MOBILE PËR BIZNES DHE KLIENTËT

Aplikacione celulare të përshtatura për biznesin dhe klientët tuaj

 

// APLIKACIONET MOBILE TË DIZAJNUARA NË GetLead Group

Aplikacione celulare për kompaninë tuaj

 

Aplikacionet celulare shpesh mund t’i shtojnë vlerë biznesit tuaj. Në ditët e sotme, ne shpenzojmë më shumë kohë me pajisje celulare si telefonat dhe tabletët (si në iOS ashtu edhe në Android) sesa me desktop. Ka shumë përparësi të zbatimit të aplikacioneve celulare në kompani – për shembull, falë një aplikacioni të tillë, punonjësi juaj nuk do të duhej të merrte një laptop me vete në një takim biznesi, ose kompania juaj mund të jetë në kontakt të vazhdueshëm me klientët në të gjithë vendin. botë përmes telefonave të tyre celularë – pavarësisht nëse i përdorin shërbimet tuaja në lëvizje apo nga shtëpia!

Aplikacione celulare të krijuara për biznesin dhe klientët

// ÇFARË MUND TË OFROJNË APLIKACIONET MOBILE?

Pse kompania juaj ka nevojë për një aplikacion celular?

 

Aplikimet për pajisjet celulare mund të lehtësojnë ndjeshëm punën e menaxherëve, tregtarëve ose punonjësve në kompaninë tuaj që përdorin zgjidhje të avancuara softuerike në baza ditore ose nuk kanë mjetet e duhura. Për shembull, nëse punonjësit në departamentin e prodhimit të kompanisë suaj duhet të shënojnë detyrat në një kompjuter, a nuk do të ishte më mirë nëse ata të kishin një aplikacion celular për këtë? Po sikur një aplikim i tillë t’u mundësonte atyre të komunikonin me mbikëqyrësit e tyre përmes një liste detyrash të përshtatura për nevojat e kompanisë dhe menaxheri do të dinte menjëherë ecurinë e punës së tyre?

 

Ky është vetëm një nga shumë shembuj se si ne mund të përmirësojmë punën në kompaninë tuaj. NëGetLead Group, ne krijojmë aplikacione celulare moderne, të rafinuara dhe intuitive për platformat iOS dhe Android.

 

Falë përdorimit të aplikacioneve moderne celulare të krijuara sipas masës, punonjësit tuaj do t’i kryejnë detyrat e tyre në mënyrë më efikase, më të shpejtë dhe më të mirë.

Dizajnimi i aplikacioneve celulare të biznesit nëGetLead Group

// ÇFARË DUHET KUJTUAR?

Aplikacione celulareGetLead Group

 

Kur krijoni aplikacione celulare, është e rëndësishme të zgjidhni platformën e synuar – Android, iOS ose një tjetër. Ne implementojmë aplikacione celulare në të dyja këto platforma, por shpesh përdorim teknologji të ndryshme për këtë. React Native është zakonisht zgjedhja jonë kur klientët tanë duan të zhvillojnë aplikacione me shumë platforma. Duke zgjedhur React Native, ne mund të përgatisim shpejt versionin MVP të projektit për të dy platformat e synuara, duke ulur koston e zbatimit të aplikacionit për klientin tonë. Nëse projektet tuaja kanë logjikë biznesi më komplekse, mund të jetë një ide e mirë të përdorni teknologjitë vendase për platformën tuaj – të tilla si Swift, Java ose Kotlin. Sidoqoftë, nuk është gjithmonë e nevojshme – aplikacionet e krijuara në React Native janë po aq të mira sa ato të krijuara në teknologjitë e tjera!

 

Në shumicën e projekteve tona, ndodh që klientët tanë dëshirojnë të shtojnë funksionalitete të reja në aplikacion pas përfundimit të projektit. Ky nuk është problem me ne! Aplikacionet tona janë gjithmonë të përgatitura për zhvillim të mëtejshëm, në mënyrë që shtimi i funksionaliteteve, moduleve ose aplikacioneve të reja të mos jetë problem në të ardhmen. Përcaktimi i nevojave të klientëve është i rëndësishëm për ne që në fillim të marrëdhënies sonë dhe ne bëjmë çdo përpjekje për të mundësuar zhvillimin e mëtejshëm të projekteve tona.

// SI KRIJOJMË APLIKACIONE MOBILE?

Teknologjitë më të mira për krijimin e aplikacioneve celulare

 

NëGetLead Group, ne krijojmë aplikacione celulare në teknologji të tilla si React Native, Kotlin, Flutter ose Java, por nuk kufizohemi vetëm në këto teknologji. Ne gjithmonë analizojmë tërësisht çdo rast dhe zgjedhim teknologjinë në përgjigje të nevojave specifike në projekt. Ne gjithashtu sigurohemi që klientët tanë të dinë arsyet e vendimeve tona.

reagojnë amtare

Porosit një aplikacion celular të përshtatur për nevojat tuaja!

Ideja jonë kryesore është t’i lëmë klientit një produkt funksional pas përfundimit të projektit dhe kënaqësi të plotë me bashkëpunimin. Duke punuar me profesionistë dhe njerëz të cilëve mund t’u besohet, ne ofrojmë zgjidhje që plotësojnë standardet më të larta.

Ne fokusohemi në përmbushjen e të gjitha kërkesave të klientëve – pavarësisht nëse ato kanë të bëjnë me zhvillimin e kodit, dizajnin grafik ose konsultimin.