GetCallBack rrit efikasitetin e të gjithë kompanisë

Sistemi i kthimit të telefonatave falas për uebsajt dhe email

Gjithçka që ju nevojitet për të krijuar më shumë lidhje dhe për të ndërtuar marrëdhënie me drejtuesit dhe klientët. Po, është 100% falas përgjithmonë.

Funksionet e njohura:

Çfarë është GetCallBack?

Widget

Kthimi i thirrjes

Çdo përdorues që viziton faqen tuaj të internetit është një klient potencial i interesuar për ofertën tuaj. Kënaquni duke u ofruar telefonata të menjëhershme në më pak se 29 sekonda. Përdorni rregulla të gjera vlerësimi për të shfaqur dritaren kërcyese vetëm për vizitorët më të mirë të mundshëm që kanë më shumë gjasa të konvertohen. Lidhni miniaplikacionin me formularët e kontaktit ose shtojeni në fund të faqes në emailin tuaj për të arritur te klienti aty ku është e mundur.

Shfaqem

Popup interaktiv

Shfaqet një dritare kërcyese automatike për t’i ofruar përdoruesit një opsion për kthimin e thirrjes. Mund të modifikoni tekstin e ekranit, të shtoni elementë dinamikë ose të zbatoni personalizim të avancuar me ndihmën e redaktuesit të gjerë CSS. Të gjitha dritaret kërcyese funksionojnë shpejt dhe pa probleme.

Gjithçka që ju nevojitet për të gjeneruar më shumë telefonata dhe për të krijuar marrëdhënie më të mira me klientët e mundshëm

Përfitimet për çdo kompani:

Çdo vizitor në faqen tuaj të internetit është një klient potencial. Vlerësoni potencialin e tij të shitjeve duke përdorur një sistem pikëzimi dhe ofroni një kthim thirrje falas në 29 sekonda.

Në Kohën e Përgjigjes së Plumbit, çdo minutë ka rëndësi. Nëse një klient potencial pret më shumë se 5 minuta, kjo do të thotë një rënie prej 80% në kualifikimin e plumbit. Në fund të fundit, një përdorues viziton faqen tuaj të internetit dhe dëshiron të flasë me ju menjëherë.

Kur një burrë me mish e gjak lidhet me një klient të mundshëm në sekonda, është një surprizë e këndshme për të. Kjo eliminon stresin dhe shton gamifikimin në procesin tuaj të shitjes.

Efektiviteti i shitësve është thelbësor. Eliminoni punën e mërzitshme dhe rutinë. Lërini të përqendrohen në detyrën e tyre kryesore – të flasin me klientët potencial dhe të shesin.

Si funksionon GetCallBack në 4 hapa të thjeshtë:

HAPI 1

Klienti juaj potencial klikon butonin GetCallBack në faqen tuaj

HAPI 2

Një dritare kërcyese në ekran e shtyn atë të fusë numrin e telefonit

HAPI 3

Sistemi lidh klientin e mundshëm me telefonin tuaj

HAPI 4

Ju flisni me një klient të mundshëm në një telefon celular ose fiks

Gjithçka që ju nevojitet për të gjeneruar më shumë telefonata dhe për të krijuar marrëdhënie më të mira me klientët e mundshëm

Karakteristikat që do të rrisin rezultatet tuaja të shitjeve

29
Shfletoni të gjitha faqet e disponueshme në internet për ndihmë për kthimin e telefonatave.
ërdorimi i klientëve të mundshëm gjatë natës, me volum të lartë ose fletëllogaritëse të nivelit të lartë, që të dyja janë jashtë linje.
Abonohuni te klientët potencialë përmes formularit online në faqen e internetit, më pas shkruani numrin e telefonit të sistemit tuaj të pritjes.

Çfarë duhet të dini përpara se të instaloni GetCallBack në faqen tuaj të internetit

Është një telefonatë e gjeneruar nga GetCallBack, e cila merret nga këshilltari juaj për t’u lidhur me personin që viziton faqen tuaj të internetit (d.m.th. një klient potencial).

Aktivizimi i GetCallBack funksionon menjëherë dhe konfigurimi dhe instalimi i butonit në faqen tuaj të internetit do t’ju marrë disa minuta. Nëse është e nevojshme, ekipi ynë do t’ju ndihmojë.

Ne do t’ju informojmë paraprakisht në mënyrë që të shtoni lidhje të reja ose të prisni deri në fund të muajit që ato të shtohen automatikisht.

Konsumatorët presin përgjigje në kohë reale 24/7. HubSpot hulumtimi tregon se në çdo fazë të kontaktit me markën, blerësit e përshkruanin kontaktin e shpejtë me shitësin si “të rëndësishëm” ose “shumë të rëndësishëm”. Ata e theksuan atë në 82% të rasteve që kishin pyetje në lidhje me shitjet ose marketingun. “Kontakt i shpejtë” do të thotë 10 minuta ose më pak.

Ju gjithmonë mund të anuloni në çdo kohë pa pasoja.

Ne kemi krijuar një listë të veçantë në të cilën mund të shtoni çdo kontakt. Më pas do të bllokohet. Lista mund të përmbajë numra telefoni ose adresa IP.