Keni nevojë për mbështetje SEO?
Ju keni ardhur në vendin e duhur Ne kemi pozicionuar biznese që nga viti 2007.
Le ta bëjmë atë për ju!

janë përfitimet e biznesit të një konsultimi SEO?

Trafiku dhe konvertimi në faqen tuaj të internetit janë të pakënaqshme dhe nuk i përmbushin pritjet tuaja? Ne do t’ju ndihmojmë të zhvilloni një strategji efektive SEO, duke filluar me një konsultim që është plotësisht falas. Duke pasur parasysh se roli i faqes suaj të internetit është vendimtar për gjenerimin e trafikut të vlefshëm, marrjen e drejtimeve dhe konvertimet, ne do të përgatisim një listë rekomandimesh që do të rrisin dukshmërinë e saj për përdoruesit e interesuar për ofertën tuaj. Konsultimi ynë është shumë më tepër se një auditim klasik i SEO, i cili shpesh është i kufizuar në renditjen e gabimeve në faqe. Në këmbim, ne ofrojmë një analizë gjithëpërfshirëse të biznesit nga një këndvështrim më i gjerë. Si rezultat, do të merrni një vlerësim të thellë të funksionalitetit të faqes suaj të internetit dhe një analizë të detajuar të industrisë.

Përfitimet më të rëndësishme të konsultimit SEO:

68

Pesë rezultatet e para organike përbëjnë 68% të të gjitha klikimeve në faqen e parë

200

Algoritmet e Google përdorin mbi 200 kritere të ndryshme për të renditur faqet

68

të gjitha aktivitetet tuaja në internet fillojnë me motorin e kërkimit

Shtrirja e shërbimeve si pjesë e konsultimit SEO

Nëse ende po pyesni nëse oferta jonë do t’i përmbushë pritjet tuaja, mësoni për përfitimet kryesore të punës me ne.

chelist konsultimi SEO

Ekspertët tanë do të auditojnë domenin tuaj, edhe nga ana teknike. Ne duam t’ju ofrojmë sa më shumë informacion të jetë e mundur për atë që funksionon dhe çfarë nuk funksionon në faqen tuaj të internetit dhe si ta rregulloni atë.

Një orë videokonferencë

E dimë se sa e vështirë është të gjesh kohë për bisedime, ndaj do të fokusohemi në detaje. Secila nga konsultimet tona SEO përfundon në një takim online një orë. Gjatë videokonferencës, ne do t’ju prezantojmë rezultatet e analizës sonë dhe do t’ju përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja.

Shkurtër dhe në pikën

Do të merrni një raport të qartë nga ne me një përshkrim të detajuar të fushave për përmirësim, si dhe një listë të gabimeve në faqe dhe rekomandime për optimizim. Zbatimi i veprimeve të rekomanduara do të ndikojë pozitivisht në shikueshmërinë e faqes suaj të internetit në motorin e kërkimit.

Strategji për pozicionim efektiv

Ne nuk jemi të kufizuar vetëm në dukshmërinë e faqes suaj të internetit. Ne ofrojmë një qasje holistike për konsultimin e SEO, e cila përfshin gjithashtu një auditim për UX dhe rekomandime për rritjen e trafikut të faqes në internet përmes fushatave të Google ADS.

Punoni me një nga agjencitë më efektive të SEO <br>

Kush jemi ne?

GetLead Group është një qasje biznesi ndaj marketingut në uebfaqe. Ne jemi një agjenci SEO që ka vendosur standarde në industrinë SEO / SEM në të gjithë Evropën që nga viti 2007. Ne ofrojmë shërbime me shumë nivele të përshtatura për fushat e veçanta në tregtinë elektronike. Ne eksplorojmë biznesin e çdo klienti duke zhvilluar një strategji të personalizuar që fokusohet në efektivitetin e rezultateve. Nëse biznesi juaj është gati për zhvillim dinamik, ne do të jemi të lumtur t’ju mbështesim në këtë proces!

Çfarë na bën një nga agjencitë kryesore SEO?