Identifikohu

Marketingu Dixhital

Në këtë artikull

Çfarë është marketingu dixhital?
Marketingu në hyrje kundrejt marketingut dixhital
B2B kundrejt marketingut dixhital B2C
Llojet e marketingut dixhital
Përfitimet e marketingut dixhital

Marketingu Dixhital

Çdo marketing që përdor pajisje elektronike dhe mund të përdoret nga specialistë të marketingut për të përcjellë mesazhe promocionale dhe për të matur ndikimin e tij gjatë udhëtimit të klientit tuaj. Në praktikë, marketingu dixhital zakonisht i referohet fushatave të marketingut që shfaqen në një kompjuter, telefon, tablet ose pajisje tjetër. Mund të marrë shumë forma, duke përfshirë videon në internet, reklamat e ekranit , marketingun e motorëve të kërkimit, reklamat sociale me pagesë dhe postimet në mediat sociale. Marketingu dixhital shpesh krahasohet me “marketingun tradicional” si reklamat e revistave, tabelat dhe posta direkte . Çuditërisht, televizioni zakonisht është i lidhur me marketingun tradicional.

 

A e dini se më shumë se 3 të katërtat e amerikanëve shkojnë në internet çdo ditë? Jo vetëm kaq, por 43% vazhdojnë më shumë se një herë në ditë dhe 26% janë online ” pothuajse vazhdimisht “.

Këto shifra janë edhe më të larta tek përdoruesit e internetit në celular. 89% e amerikanëve shkojnë në internet të paktën çdo ditë, dhe 31% janë pothuajse vazhdimisht në internet. Si tregtar, është e rëndësishme të përfitoni nga bota dixhitale me një prani reklamimi në internet, duke ndërtuar një markë, duke ofruar një përvojë të shkëlqyer klienti që sjell gjithashtu më shumë klientë potencialë dhe më shumë, me një strategji dixhitale.

Çfarë është marketingu dixhital?

Marketingu dixhital , i quajtur edhe marketing online, është promovimi i markave për t’u lidhur me klientët potencialë duke përdorur internetin dhe forma të tjera të komunikimit dixhital. Kjo përfshin jo vetëm emailin , mediat sociale dhe reklamat e bazuara në ueb, por edhe mesazhet me tekst dhe multimedia si kanal marketingu.

Në thelb, nëse një fushatë marketingu përfshin komunikim dixhital, është marketing dixhital.
Marketingu në hyrje kundrejt marketingut dixhital

Marketingu dixhital dhe marketingu përbrenda ngatërrohen lehtësisht , dhe për arsye të mirë. Marketingu dixhital përdor shumë nga mjetet e njëjta si marketingu në hyrje – email dhe përmbajtje në internet, për të përmendur disa. Të dyja ekzistojnë për të tërhequr vëmendjen e perspektivave gjatë udhëtimit të blerësit dhe për t’i kthyer ata në klientë. Por 2 qasjet marrin pikëpamje të ndryshme të marrëdhënies midis mjetit dhe qëllimit .

Marketingu dixhital merr parasysh se si çdo mjet individual mund të konvertojë perspektivat. Strategjia e marketingut dixhital të një marke mund të përdorë platforma të shumta ose të përqendrojë të gjitha përpjekjet e saj në një platformë.

Marketingu përbrenda është një koncept holistik. Së pari merr në konsideratë qëllimin, më pas shikon mjetet e disponueshme për të përcaktuar se cilat do të arrijnë në mënyrë efektive klientët e synuar dhe më pas në cilën fazë të gypit të shitjeve duhet të ndodhë.

Gjëja më e rëndësishme që duhet mbajtur mend rreth marketingut dixhital dhe marketingut hyrës është se si profesionist marketingu, nuk keni pse të zgjidhni midis 2. Në fakt, ata funksionojnë më së miri së bashku. Marketingu në hyrje ofron strukturë dhe qëllim për marketing efektiv dixhital në përpjekjet e marketingut dixhital, duke u siguruar që çdo kanal marketingu dixhital të funksionojë drejt një qëllimi.
B2B kundrejt marketingut dixhital B2C

Marketingu dixhital funksionon si për kompanitë B2B ashtu edhe për B2C, por praktikat më të mira ndryshojnë ndjeshëm ndërmjet 2 .

Klientët B2B priren të kenë procese më të gjata vendimmarrjeje, dhe kështu gypa më të gjatë të shitjeve . Strategjitë e ndërtimit të marrëdhënieve funksionojnë më mirë për këta klientë, ndërsa klientët B2C priren të përgjigjen më mirë ndaj ofertave dhe mesazheve afatshkurtra.
Transaksionet B2B zakonisht bazohen në logjikë dhe prova , që është ajo që paraqesin tregtarët e aftë dixhital B2B. Përmbajtja B2C ka më shumë gjasa të jetë e bazuar në emocione, duke u fokusuar në bërjen e klientit të ndjehet mirë për një blerje.
Vendimet B2B priren të kenë nevojë për më shumë se 1 person . Materialet e marketingut që drejtojnë më së miri këto vendime priren të jenë të ndashme dhe të shkarkueshme. Klientët B2C, nga ana tjetër, favorizojnë lidhjet një-në-një me një markë.

Sigurisht, ka përjashtime nga çdo rregull. Një kompani B2C me një produkt me bileta të larta, si një makinë ose kompjuter, mund të ofrojë përmbajtje më informuese dhe serioze. Strategjia juaj gjithmonë duhet të jetë e orientuar drejt bazës suaj të klientit, pavarësisht nëse jeni B2B ose B2C.

Llojet e marketingut dixhital

Ka po aq specializime brenda marketingut dixhital sa ka mënyra për të bashkëvepruar duke përdorur mediat dixhitale. Këtu janë disa shembuj kyç.
Optimizimi i motorit të kërkimit

Optimizimi i motorëve të kërkimit, ose SEO, është teknikisht një mjet marketingu dhe jo një formë marketingu në vetvete. Balance e përkufizon atë si “artin dhe shkencën për t’i bërë faqet e internetit tërheqëse për motorët e kërkimit”.

Pjesa “art dhe shkencë” e SEO është ajo që është më e rëndësishmja. SEO është një shkencë sepse kërkon që ju të hulumtoni dhe peshoni faktorë të ndryshëm kontribues për të arritur renditjen më të lartë të mundshme. Sot, elementët më të rëndësishëm që duhen marrë parasysh kur optimizoni një faqe në internet përfshijnë:

Cilësia e përmbajtjes
Niveli i angazhimit të përdoruesit
Mirëdashësi ndaj celularit
Numri dhe cilësia e lidhjeve hyrëse

Përdorimi strategjik i këtyre faktorëve e bën SEO-në një shkencë, por paparashikueshmëria e përfshirë e bën atë një art.

Në SEO, nuk ka asnjë rubrikë të matshme ose rregull të qëndrueshëm për renditjen e lartë. Google e ndryshon algoritmin e tij pothuajse vazhdimisht , kështu që është e pamundur të bësh parashikime të sakta. Ajo që mund të bëni është të monitoroni nga afër performancën e faqes tuaj dhe të bëni rregullime në përputhje me rrethanat.
Marketingu i përmbajtjes

SEO është një faktor kryesor në marketingun e përmbajtjes , një strategji e bazuar në shpërndarjen e përmbajtjes përkatëse dhe të vlefshme për një audiencë të synuar .

Si në çdo strategji marketingu, qëllimi i marketingut të përmbajtjes është të tërheqë drejtime që përfundimisht shndërrohen në klientë. Por e bën këtë ndryshe nga reklamimi tradicional. Në vend që të tërheqë perspektivat me vlerë të mundshme nga një produkt ose shërbim, ai ofron vlerë falas në formën e materialit të shkruar.

Marketingu i përmbajtjes ka rëndësi , dhe ka shumë statistika për ta vërtetuar atë:

84% e konsumatorëve presin që kompanitë të prodhojnë përvoja argëtuese dhe të dobishme me përmbajtje
62% e kompanive që kanë të paktën 5000 punonjës prodhojnë përmbajtje çdo ditë
92% e tregtarëve besojnë se kompania e tyre e vlerëson përmbajtjen si një aset të rëndësishëm

Sado efektiv të jetë marketingu i përmbajtjes, ai mund të jetë i ndërlikuar. Shkrimtarët e marketingut të përmbajtjes duhet të jenë në gjendje të renditen lart në rezultatet e motorëve të kërkimit, ndërsa gjithashtu angazhojnë njerëz që do ta lexojnë materialin, do ta ndajnë atë dhe do të ndërveprojnë më tej me markën. Kur përmbajtja është e rëndësishme, ajo mund të krijojë marrëdhënie të forta në të gjithë tubacionin.
Marketingu i mediave sociale

Marketingu i mediave sociale nënkupton nxitjen e trafikut dhe ndërgjegjësimit të markës duke i angazhuar njerëzit në diskutime në internet. Platformat më të njohura për marketing në media sociale janë Facebook , Twitter dhe Instagram , me LinkedIn dhe YouTube jo shumë prapa.

Për shkak se marketingu i mediave sociale përfshin pjesëmarrjen aktive të audiencës, ai është bërë një mënyrë popullore për të tërhequr vëmendjen . Është mediumi më i popullarizuar i përmbajtjes për tregtarët B2C me 96%, dhe po fiton terren edhe në sferën B2B. Sipas Institutit të Marketingut të Përmbajtjes , 61% e tregtarëve të përmbajtjes B2B e rritën përdorimin e tyre të mediave sociale këtë vit.

Marketingu i mediave sociale ofron metrika të integruara të angazhimit , të cilat janë jashtëzakonisht të dobishme për t’ju ndihmuar të kuptoni se sa mirë po arrini audiencën tuaj . Ju duhet të vendosni se cilat lloje ndërveprimesh kanë më shumë rëndësi për ju, pavarësisht nëse kjo do të thotë numrin e shpërndarjeve, komentet ose totalin e klikimeve në faqen tuaj të internetit .

Blerja e drejtpërdrejtë mund të mos jetë as një qëllim i strategjisë suaj të marketingut në mediat sociale . Shumë marka përdorin marketingun e mediave sociale për të filluar dialogun me audiencën në vend që t’i inkurajojnë ata të shpenzojnë para menjëherë. Kjo është veçanërisht e zakonshme në markat që synojnë audiencë më të vjetër ose ofrojnë produkte dhe shërbime të papërshtatshme për blerje impulse . E gjitha varet nga qëllimet e kompanisë suaj.

Për të mësuar më shumë se si Mailchimp mund të ndihmojë me strategjinë tuaj të mediave sociale, shikoni krahasimin e mjeteve tona falas të menaxhimit të mediave sociale kundrejt të tjerëve.
Marketingu me pagesë për klikim

Pay-per-click, ose PPC, është duke postuar një reklamë në një platformë dhe duke paguar sa herë që dikush klikon mbi të.

Mënyra se si dhe kur njerëzit e shohin reklamën tuaj është pak më e komplikuar. Kur një vend është i disponueshëm në një faqe të rezultateve të motorit të kërkimit , i njohur gjithashtu si SERP, motori e mbush vendin me atë që në thelb është një ankand i menjëhershëm. Një algoritëm i jep përparësi çdo reklame të disponueshme bazuar në një numër faktorësh , duke përfshirë:

Cilësia e reklamës
Rëndësia e fjalëve kyçe
Cilësia e faqes së uljes
Shuma e ofertës

Çdo fushatë PPC ka 1 ose më shumë veprime të synuara që shikuesit duhet të kryejnë pasi të klikojnë një reklamë. Këto veprime njihen si konvertime, dhe ato mund të jenë transaksionale ose jo-transaksionale. Bërja e një blerjeje është një konvertim, por gjithashtu është një regjistrim në gazetën ose një telefonatë e bërë në zyrën tuaj të shtëpisë.

Çfarëdo që të zgjidhni si konvertimet tuaja të synuara, mund t’i gjurmoni ato përmes platformës tuaj të zgjedhur për të parë se si po shkon fushata juaj.

Marketingu i filialeve

Marketingu i filialeve i lejon dikujt të fitojë para duke promovuar biznesin e një personi tjetër. Ju mund të jeni ose promotori ose biznesi që punon me promovuesin, por procesi është i njëjtë në secilin rast.

Ai funksionon duke përdorur një model të ndarjes së të ardhurave. Nëse jeni bashkëpunëtor, ju merrni një komision sa herë që dikush blen artikullin që ju promovoni. Nëse ju jeni tregtari, ju paguani filialin për çdo shitje që ju ndihmojnë të bëni.

Disa tregtarë të filialeve zgjedhin të rishikojnë produktet e vetëm 1 kompanie, ndoshta në një blog ose faqe të tjera të palëve të treta. Të tjerët kanë marrëdhënie me tregtarë të shumtë.

Nëse dëshironi të jeni bashkëpunëtor ose të gjeni një të tillë, hapi i parë është të krijoni një lidhje me palën tjetër . Ju mund të përdorni një platformë të krijuar për të lidhur filialet me shitësit me pakicë, ose mund të filloni ose të bashkoheni me një program me një shitës me pakicë.

Nëse jeni një shitës me pakicë dhe zgjidhni të punoni drejtpërdrejt me filialet, ka shumë gjëra që mund të bëni për ta bërë programin tuaj tërheqës për promovuesit e mundshëm. Ju duhet t’u siguroni atyre bashkëpunëtorëve mjetet që u nevojiten për të pasur sukses. Kjo përfshin stimuj për rezultate të shkëlqyera, si dhe mbështetje për marketing dhe materiale të përgatitura paraprakisht.
Reklamat vendase

Reklamimi vendas është marketing i maskuar. Qëllimi i tij është të përzihet me përmbajtjen përreth, në mënyrë që të jetë më pak e dukshme si reklamë.

Reklamat vendase u krijuan si reagim ndaj cinizmit të konsumatorëve të sotëm ndaj reklamave. Duke ditur që krijuesi i një reklame paguan për ta shfaqur atë, shumë konsumatorë do të arrijnë në përfundimin se reklama është e njëanshme dhe rrjedhimisht e injorojnë atë.

Një reklamë vendase e shmang këtë paragjykim duke ofruar informacion ose argëtim përpara se të arrijë në ndonjë gjë promovuese, duke minimizuar aspektin “reklamë”.

Është e rëndësishme që gjithmonë të etiketoni qartë reklamat tuaja vendase . Përdorni fjalë si “promovuar” ose “sponsorizuar”. Nëse këta tregues fshihen, lexuesit mund të përfundojnë duke shpenzuar kohë të konsiderueshme duke u angazhuar me përmbajtjen përpara se të kuptojnë se është reklamë.

Kur klientët tuaj e dinë saktësisht se çfarë po marrin, ata do të ndihen më mirë për përmbajtjen dhe markën tuaj. Reklamat origjinale janë menduar të jenë më pak penguese se reklamat tradicionale, por ato nuk janë të destinuara të jenë mashtruese.
Automatizimi i marketingut

Automatizimi i marketingut përdor softuer për të fuqizuar fushatat e marketingut dixhital, duke përmirësuar efikasitetin dhe rëndësinë e reklamave.

Sipas statistikave:

90% e konsumatorëve amerikanë e shohin personalizimin ose “shumë” ose “disi” tërheqës
81% e konsumatorëve do të dëshironin që markat me të cilat angazhohen t’i kuptonin më mirë
77% e kompanive besojnë në vlerën e personalizimit në kohë reale, megjithatë 60% luftojnë me të

Automatizimi i marketingut i lejon kompanitë të vazhdojnë me pritshmërinë e personalizimit. Ai i lejon markave të:

Mblidhni dhe analizoni informacionin e konsumatorit
Hartoni fushata marketingu të synuara
Dërgoni dhe postoni mesazhe marketingu në kohën e duhur tek audienca e duhur

Shumë mjete të automatizimit të marketingut përdorin angazhimin e perspektivës (ose mungesën e tij) me një mesazh të veçantë për të përcaktuar se kur dhe si të arrihet në vazhdim. Ky nivel i personalizimit në kohë reale do të thotë që ju mund të krijoni në mënyrë efektive një strategji marketingu të individualizuar për çdo klient pa ndonjë investim shtesë në kohë.

Marketingu me email

Koncepti i marketingut me email është i thjeshtë – ju dërgoni një mesazh promovues dhe shpresoni që perspektiva juaj të klikojë mbi të. Sidoqoftë, ekzekutimi është shumë më kompleks. Para së gjithash, duhet të siguroheni që emailet tuaja janë të kërkuara. Kjo do të thotë të kesh një listë zgjedhore që bën sa më poshtë :

Individualizon përmbajtjen, si në trup ashtu edhe në temë
Tregon qartë se çfarë lloj emailesh do të marrë pajtimtari
Ofron një opsion të qartë çregjistrimi
Integron si emailet transaksionale ashtu edhe ato promovuese

Ju dëshironi që perspektivat tuaja ta shohin fushatën tuaj si një shërbim me vlerë, jo vetëm si një mjet promovues.

Marketingu me email është një teknikë e provuar dhe efektive më vete: 89% e profesionistëve të anketuar e quajtën atë si gjeneratorin e tyre më efektiv të plumbit.

Mund të jetë edhe më mirë nëse përfshini teknika të tjera si automatizimi i marketingut, i cili ju lejon të segmentoni dhe planifikoni emailet tuaja në mënyrë që ato të përmbushin nevojat e klientit tuaj në mënyrë më efektive.
Përfitimet e marketingut dixhital

Marketingu dixhital është bërë i spikatur kryesisht sepse arrin një audiencë kaq të gjerë njerëzish, por ofron edhe një sërë avantazhesh të tjera . Këto janë disa nga përfitimet.

Një shtrirje e gjerë gjeografike

Kur postoni një reklamë në internet, njerëzit mund ta shohin atë pavarësisht se ku janë (me kusht që të mos e keni kufizuar reklamën tuaj gjeografikisht). Kjo e bën të lehtë rritjen e shtrirjes së tregut të biznesit tuaj.
Efikasiteti i kostos

Marketingu dixhital jo vetëm që arrin një audiencë më të gjerë sesa marketingu tradicional, por gjithashtu mbart një kosto më të ulët. Kostot e përgjithshme për reklamat në gazeta, spotet televizive dhe mundësitë e tjera tradicionale të marketingut mund të jenë të larta. Ato gjithashtu ju japin më pak kontroll nëse audienca juaj e synuar do t’i shohë ato mesazhe në radhë të parë.

Me marketingun dixhital , ju mund të krijoni vetëm 1 pjesë të përmbajtjes që tërheq vizitorët në blogun tuaj për sa kohë që është aktiv. Ju mund të krijoni një fushatë marketingu me email që dërgon mesazhe në listat e klientëve të synuar në një orar, dhe është e lehtë ta ndryshoni atë orar ose përmbajtjen nëse keni nevojë ta bëni këtë.

Kur i shtoni të gjitha, marketingu dixhital ju jep shumë më tepër fleksibilitet dhe kontakt me klientët për shpenzimet tuaja për reklamat.

Rezultatet e matshme

Për të ditur nëse strategjia juaj e marketingut funksionon, duhet të zbuloni se sa klientë tërheq dhe sa të ardhura sjell në fund. Por si ta bëni këtë me një strategji marketingu jo dixhital?

Ekziston gjithmonë opsioni tradicional për të pyetur çdo klient: “Si na gjetët?”

Fatkeqësisht, kjo nuk funksionon në të gjitha industritë. Shumë kompani nuk arrijnë të bëjnë biseda një-në-një me klientët e tyre dhe anketat nuk marrin gjithmonë rezultate të plota.

Me marketingun dixhital, monitorimi i rezultateve është i thjeshtë. Softueri dhe platformat e marketingut dixhital gjurmojnë automatikisht numrin e konvertimeve të dëshiruara që merrni, pavarësisht nëse kjo do të thotë tarifa të hapura me email, vizita në faqen tuaj kryesore ose blerje direkte.

Personalizim më i lehtë

Marketingu dixhital ju lejon të mblidhni të dhënat e klientit në një mënyrë që marketingu offline nuk mund t’i bëjë. Të dhënat e mbledhura në mënyrë dixhitale priren të jenë shumë më të sakta dhe specifike.

Imagjinoni që ofroni shërbime financiare dhe dëshironi të dërgoni oferta speciale për njerëzit që kanë parë produktet tuaja. Ju e dini se do të merrni rezultate më të mira nëse e synoni ofertën në interesin e personit, kështu që vendosni të përgatitni 2 fushata. Njëra është për familjet e reja që kanë parë produktet tuaja të sigurimit të jetës dhe tjetra është për sipërmarrësit mijëvjeçarë që kanë marrë parasysh planet tuaja të daljes në pension.

Si i mblidhni të gjitha ato të dhëna pa gjurmim të automatizuar? Sa të dhëna telefonike do të duhet të kaloni? Sa profile klientësh? Dhe si e dini se kush e ka lexuar ose nuk e ka lexuar broshurën që keni dërguar?

Me marketingun dixhital, i gjithë ky informacion është tashmë në majë të gishtave tuaj.

Më shumë lidhje me klientët

Marketingu dixhital ju lejon të komunikoni me klientët tuaj në kohë reale. Më e rëndësishmja, i lejon ata të komunikojnë me ju.

Mendoni për strategjinë tuaj të mediave sociale. Është mirë kur audienca juaj e synuar sheh postimin tuaj të fundit, por është edhe më mirë kur ata komentojnë ose ndajnë atë. Do të thotë më shumë zhurmë rreth produktit ose shërbimit tuaj , si dhe rritje të shikueshmërisë sa herë që dikush i bashkohet bisedës.

Interaktiviteti përfiton edhe klientët tuaj. Niveli i tyre i angazhimit rritet ndërsa bëhen pjesëmarrës aktivë në historinë e markës suaj. Kjo ndjenjë e pronësisë mund të krijojë një ndjenjë të fortë të besnikërisë ndaj markës .
Konvertime të lehta dhe të përshtatshme

Marketingu dixhital i lejon klientët tuaj të ndërmarrin veprime menjëherë pasi të kenë parë reklamën ose përmbajtjen tuaj. Me reklamat tradicionale, rezultati më i menjëhershëm për të cilin mund të shpresoni është një telefonatë menjëherë pasi dikush të shikojë reklamën tuaj. Por sa shpesh dikush ka kohë për të kontaktuar një kompani ndërsa është duke larë enët, duke vozitur në autostradë ose duke përditësuar të dhënat në punë?

Me marketingun dixhital, ata mund të klikojnë një lidhje ose të ruajnë një postim në blog dhe të lëvizin menjëherë përgjatë kanalit të shitjeve. Ata mund të mos bëjnë një blerje menjëherë, por do të qëndrojnë të lidhur me ju dhe do t’ju japin një shans për të bashkëvepruar më tej me ta.

Marketingu dixhital krijon rritje

Marketingu dixhital duhet të jetë një nga fokuset kryesore të strategjisë së përgjithshme të marketingut të pothuajse çdo biznesi. Asnjëherë më parë nuk ka pasur një mënyrë për të qëndruar në një kontakt kaq të qëndrueshëm me klientët tuaj dhe asgjë tjetër nuk ofron nivelin e personalizimit që mund të ofrojnë të dhënat dixhitale. Sa më shumë të përqafoni mundësitë e marketingut dixhital, aq më shumë do të jeni në gjendje të realizoni potencialin e rritjes së kompanisë suaj.

Mediat e huaja në lidhje me produktet tona

W jakich godzinach są dostępni Konsultanci czatu?

Godziny w jakich nasi konsultanci obsługują czat są uzależnione od planu jaki wybierzesz. Sprawdź plany na górze tej strony i wypróbuj przez 14 dni za darmo.

Czy obowiązują opłaty za nowe leady?

Nigdy nie pobieramy opłat za nowe leady czy potencjalną sprzedaż. Opłacasz tylko zryczałtowane stawki miesięczne.

W jakich językach mówią twoi Konsultanci?

Nasi Konsultanci obsługują klientów aż w 45 językach.

Unikalny system tłumaczeń w czasie rzeczywistym, który zastosowaliśmy w rozwiązaniu GetLead chat sprawia, że Konsultant i Klient zadają pytania i czytają odpowiedzi w języku, jakim się posługują.

Czy będę mógł mieć bezpośredni kontakt z konsultantami?

Oczywiście. Nasz zespół ds. sukcesu klienta jest dostępny każdego dnia o każdej porze. Wystarczy napisać.

Dodatkowo będziesz mógł zobaczyć podgląd na Twoich konsultantów w panelu nawigacyjnym, dzięki czemu bez trudu możesz obserwować naszą pracę w czasie rzeczywistym.

FAQ

GetLead.page

Na shkruani

Nuk e gjetët përgjigjen e pyetjes suaj? Na shkruani duke përdorur formularin e kontaktit më poshtë
FAQ

Klientët vazhdojnë të bëjnë të njëjtat pyetje, si ia dilni me përgjigjet?

Nuk keni kohë ose staf për t’u shërbyer klientëve në sit? Punësoni konsulentin tonë!
FAQ

Klientët vizitojnë faqen time në mbrëmje dhe natën. Si mund t'i mbaj ato?

Ofroni mbështetje në kohë reale 24 orë në ditë.

FAQ

Pse klientët e mi nuk më telefonojnë?

Konsumatorët vazhdojnë të bëjnë të njëjtat pyetje për dy arsye. Oferta juaj është ende e njëjtë. Përshkrimi i ofertës suaj është i diskutueshëm dhe jo i detajuar. Prandaj, në GetLead, ne kemi lëshuar butonin Get-FAQ. Falë motorit të kërkimit të integruar dhe pyetjeve dhe përgjigjeve të përgatitura, nuk do t’u përgjigjeni më kurrë të njëjtave telefonata me të njëjtat pyetje. Biseda dhe konsulenti i disponueshëm do të plotësojnë në mënyrë të përsosur përgjigjet dhe do të ndihmojnë vizitorët e faqes në internet të marrin një vendim blerjeje.
FAQ

Pse kam trafik të lartë dhe nuk shes?

Rezulton se në të gjitha rastet përgjigja për këtë pyetje është e ngjashme. Klientët nuk telefonojnë sepse vizitojnë faqen në mbrëmje dhe natën. Prej kohësh ka qenë normë e pranuar hapja e kompanive gjatë ditës. Statistikat tregojnë se klientët që vizitojnë faqet e internetit vonë, i braktisin ato pa hapur skedën e kontaktit. GetLead Chat dhe konsulenti i disponueshëm janë një sinjal për një klient të tillë që shërbimi i faqes në internet është në punë dhe do ta ndihmojë atë.

FAQ

Pse klientët po kalojnë në faqet e konkurrentëve?

Shumë pak informacion në lidhje me ofertën në faqen e internetit. Navigacion i keq. Asnjë UX e menduar. Ka mijëra elementë që ndikojnë në sjelljen e klientit. Cila i shqetëson klientët tuaj? Si do ta zbuloni? Lëreni klientin të flasë me ju. Instaloni Chat dhe përgjigjuni pyetjeve të tij sa më shpejt që të pret.
FAQ

Pse klientët braktisin shportat e tyre?

Çmimi. Kostot e dorëzimit. Procesi i paqartë i blerjes. Ngarkimi i ngadaltë i faqes. Koha e gjatë e dorëzimit. Besimi në kompani. Siguria e transaksionit. Procesi i pagesës. Këto janë arsyet e përmendura më shpesh nga klientët për braktisjen e karrocave.

Shërbimi ndaj klientit në kohë reale, duke marrë vendimin për të blerë në atë moment, ju jep një avantazh të mahnitshëm dhe aftësinë për të reaguar menjëherë dhe për të zgjidhur problemet dhe dyshimet e tyre menjëherë. Kur një klient sheh Chat dhe një konsulent të gatshëm për të ndihmuar, ai e di se nuk duhet të kërkojë ndihmë në faqet e internetit të konkurrentëve.