Identifikohu

3 këshilla se si të keni biseda miqësore me klientët.

Siç e dini, shërbimi i mirë ndaj klientit ka një efekt pozitiv në opinionin e kompanisë dhe reputacionin e saj. Shumë klientë besojnë se një bisedë miqësore është sinonim i shërbimit të mirë ndaj klientit.

Çfarë duhet bërë për ta bërë bisedën miqësore me klientët?

☑️Përdorni fjalë pozitive
Në një bisedë me një klient shmangni fjalët negative, si: “Nuk mundem”, “Nuk e di”, “Nuk mundem”. Një formulim i tillë në mënyrë efektive e dekurajon klientin nga biseda e mëtejshme. Ata bëjnë që klienti të frustrohet dhe madje të mërzitet.
Është padyshim më mirë të thuash “do të përpiqem ta zgjidh këtë problem” ose “do të konsultohem me një punonjës tjetër të kompanisë sonë”. Një qasje e tillë edhe në situatën më të vështirë do të bëjë që biseda me klientin të zhvillohet në një atmosferë të këndshme.
☑️Keni një ton zëri miqësor kur flisni
Nëse keni një ton zëri jo miqësor gjatë bisedës – kjo ka një efekt shumë negativ tek klienti. Ai mund të ndiejë se problemi me të cilin vjen është i parëndësishëm dhe po ju humb kohën në mënyrë të panevojshme.
Shmangni të bëheni të paduruar ose nervozë në zërin tuaj. Në çdo situatë, ruani qetësinë dhe kujdesuni për tonin miqësor të zërit tuaj, edhe nëse klienti ka një qëndrim të keq ndaj nesh.
☑️Jini të durueshëm
Durimi është çelësi i suksesit. Lëreni klientin të paraqesë me saktësi problemin e tij. Klienti duhet të ndiejë se rasti i tij është i rëndësishëm për ju dhe se ju jeni në gjendje ta ndihmoni atë.
Ju nuk duhet të ndaloni ndërsa klienti është duke folur. Të qenit i durueshëm ju bën të perceptoheni pozitivisht nga klienti. Vetëm duke dëgjuar klientin dhe duke thënë po, klienti nuk do të ndihet i injoruar.
Konsulentët tanë kanë të gjitha tiparet dhe aftësitë e mësipërme! Kur i punësoni ata, nuk keni pse të shqetësoheni për të folur me klientët përmes faqes tuaj të internetit.
👉Testoni konsulentët tanë nga 104,43 ALL / orë!

Mediat e huaja në lidhje me produktet tona

W jakich godzinach są dostępni Konsultanci czatu?

Godziny w jakich nasi konsultanci obsługują czat są uzależnione od planu jaki wybierzesz. Sprawdź plany na górze tej strony i wypróbuj przez 14 dni za darmo.

Czy obowiązują opłaty za nowe leady?

Nigdy nie pobieramy opłat za nowe leady czy potencjalną sprzedaż. Opłacasz tylko zryczałtowane stawki miesięczne.

W jakich językach mówią twoi Konsultanci?

Nasi Konsultanci obsługują klientów aż w 45 językach.

Unikalny system tłumaczeń w czasie rzeczywistym, który zastosowaliśmy w rozwiązaniu GetLead chat sprawia, że Konsultant i Klient zadają pytania i czytają odpowiedzi w języku, jakim się posługują.

Czy będę mógł mieć bezpośredni kontakt z konsultantami?

Oczywiście. Nasz zespół ds. sukcesu klienta jest dostępny każdego dnia o każdej porze. Wystarczy napisać.

Dodatkowo będziesz mógł zobaczyć podgląd na Twoich konsultantów w panelu nawigacyjnym, dzięki czemu bez trudu możesz obserwować naszą pracę w czasie rzeczywistym.

FAQ

GetLead.page

Na shkruani

Nuk e gjetët përgjigjen e pyetjes suaj? Na shkruani duke përdorur formularin e kontaktit më poshtë
FAQ

Klientët vazhdojnë të bëjnë të njëjtat pyetje, si ia dilni me përgjigjet?

Nuk keni kohë ose staf për t’u shërbyer klientëve në sit? Punësoni konsulentin tonë!
FAQ

Klientët vizitojnë faqen time në mbrëmje dhe natën. Si mund t'i mbaj ato?

Ofroni mbështetje në kohë reale 24 orë në ditë.

FAQ

Pse klientët e mi nuk më telefonojnë?

Konsumatorët vazhdojnë të bëjnë të njëjtat pyetje për dy arsye. Oferta juaj është ende e njëjtë. Përshkrimi i ofertës suaj është i diskutueshëm dhe jo i detajuar. Prandaj, në GetLead, ne kemi lëshuar butonin Get-FAQ. Falë motorit të kërkimit të integruar dhe pyetjeve dhe përgjigjeve të përgatitura, nuk do t’u përgjigjeni më kurrë të njëjtave telefonata me të njëjtat pyetje. Biseda dhe konsulenti i disponueshëm do të plotësojnë në mënyrë të përsosur përgjigjet dhe do të ndihmojnë vizitorët e faqes në internet të marrin një vendim blerjeje.
FAQ

Pse kam trafik të lartë dhe nuk shes?

Rezulton se në të gjitha rastet përgjigja për këtë pyetje është e ngjashme. Klientët nuk telefonojnë sepse vizitojnë faqen në mbrëmje dhe natën. Prej kohësh ka qenë normë e pranuar hapja e kompanive gjatë ditës. Statistikat tregojnë se klientët që vizitojnë faqet e internetit vonë, i braktisin ato pa hapur skedën e kontaktit. GetLead Chat dhe konsulenti i disponueshëm janë një sinjal për një klient të tillë që shërbimi i faqes në internet është në punë dhe do ta ndihmojë atë.

FAQ

Pse klientët po kalojnë në faqet e konkurrentëve?

Shumë pak informacion në lidhje me ofertën në faqen e internetit. Navigacion i keq. Asnjë UX e menduar. Ka mijëra elementë që ndikojnë në sjelljen e klientit. Cila i shqetëson klientët tuaj? Si do ta zbuloni? Lëreni klientin të flasë me ju. Instaloni Chat dhe përgjigjuni pyetjeve të tij sa më shpejt që të pret.
FAQ

Pse klientët braktisin shportat e tyre?

Çmimi. Kostot e dorëzimit. Procesi i paqartë i blerjes. Ngarkimi i ngadaltë i faqes. Koha e gjatë e dorëzimit. Besimi në kompani. Siguria e transaksionit. Procesi i pagesës. Këto janë arsyet e përmendura më shpesh nga klientët për braktisjen e karrocave.

Shërbimi ndaj klientit në kohë reale, duke marrë vendimin për të blerë në atë moment, ju jep një avantazh të mahnitshëm dhe aftësinë për të reaguar menjëherë dhe për të zgjidhur problemet dhe dyshimet e tyre menjëherë. Kur një klient sheh Chat dhe një konsulent të gatshëm për të ndihmuar, ai e di se nuk duhet të kërkojë ndihmë në faqet e internetit të konkurrentëve.