Identifikohu

5 tipare të punonjësit të përsosur të shërbimit ndaj klientit

Një punonjës i mirë i shërbimit ndaj klientit është një thesar në çdo kompani, pavarësisht nga industria. Ky pozicion përdoret shpesh nga njerëz që kërkojnë një punë me kohë të pjesshme ose thjesht “për një kohë”. Nga ana tjetër, kjo punë nuk rezulton të jetë aq e lehtë sa mund të duket.

Zbuloni për veçoritë që duhet të ketë një punonjës ideal i shërbimit ndaj klientit:

Komunikueshmëria

Një përfaqësues i shërbimit ndaj klientit duhet të komunikojë qartë se çfarë mendojnë dhe të angazhohet në mënyrë efikase në kontakt me secilin klient. Ju gjithashtu duhet të flisni me fjalorin më të mirë. Duhet të lidhet një marrëveshje me bashkëbiseduesin.

Aftësia për të improvizuar

Baza e punës për punonjësit e shërbimit ndaj klientit është një skenar, domethënë një skemë me të cilën ata veprojnë. Shumica e bisedës bazohet në të. Megjithatë, lidhja e tepërt me një listë të gatshme pyetjesh ose çështjesh mund të rezultojë në dështim.
Një punonjës i shërbimit ndaj klientit që mund të improvizojë është i përshtatshëm në mënyrë ideale për një situatë ku ka nevojë për t’u përshtatur me rrethanat e reja.

Aftësia për të përballuar stresin

Ankesat e shpeshta nga ana e bashkëbiseduesve, qëndrimi i tyre i keq apo ankesat nuk janë një situatë e këndshme. Puna në shërbimin ndaj klientit shoqërohet me shumë stres që nuk mbaron kurrë. Kjo është arsyeja pse është kaq e rëndësishme të mësoni se si të merreni me situata stresuese.

Shkathtësi

Agjentja ideale e shërbimit ndaj klientit do të jetë mjaft e gjithanshme për t’u përballur me faktin se ajo punon së bashku me një kompani veshjesh ose elektronike dhe do t’u përgjigjet pyetjeve tuaja të qëndrimit në hotel javën e ardhshme.

Ambicie

Pa angazhimin e duhur, nuk do të ketë rezultate. Nëse dëshironi të jeni të suksesshëm në shitje, duhet të jeni sa më të përkushtuar. Ambicia garanton zhvillim më të shpejtë dhe më të madh, që përkthehet në efikasitet të punës së kryer.

Mediat e huaja në lidhje me produktet tona

W jakich godzinach są dostępni Konsultanci czatu?

Godziny w jakich nasi konsultanci obsługują czat są uzależnione od planu jaki wybierzesz. Sprawdź plany na górze tej strony i wypróbuj przez 14 dni za darmo.

Czy obowiązują opłaty za nowe leady?

Nigdy nie pobieramy opłat za nowe leady czy potencjalną sprzedaż. Opłacasz tylko zryczałtowane stawki miesięczne.

W jakich językach mówią twoi Konsultanci?

Nasi Konsultanci obsługują klientów aż w 45 językach.

Unikalny system tłumaczeń w czasie rzeczywistym, który zastosowaliśmy w rozwiązaniu GetLead chat sprawia, że Konsultant i Klient zadają pytania i czytają odpowiedzi w języku, jakim się posługują.

Czy będę mógł mieć bezpośredni kontakt z konsultantami?

Oczywiście. Nasz zespół ds. sukcesu klienta jest dostępny każdego dnia o każdej porze. Wystarczy napisać.

Dodatkowo będziesz mógł zobaczyć podgląd na Twoich konsultantów w panelu nawigacyjnym, dzięki czemu bez trudu możesz obserwować naszą pracę w czasie rzeczywistym.

FAQ

GetLead.page

Na shkruani

Nuk e gjetët përgjigjen e pyetjes suaj? Na shkruani duke përdorur formularin e kontaktit më poshtë
FAQ

Klientët vazhdojnë të bëjnë të njëjtat pyetje, si ia dilni me përgjigjet?

Nuk keni kohë ose staf për t’u shërbyer klientëve në sit? Punësoni konsulentin tonë!
FAQ

Klientët vizitojnë faqen time në mbrëmje dhe natën. Si mund t'i mbaj ato?

Ofroni mbështetje në kohë reale 24 orë në ditë.

FAQ

Pse klientët e mi nuk më telefonojnë?

Konsumatorët vazhdojnë të bëjnë të njëjtat pyetje për dy arsye. Oferta juaj është ende e njëjtë. Përshkrimi i ofertës suaj është i diskutueshëm dhe jo i detajuar. Prandaj, në GetLead, ne kemi lëshuar butonin Get-FAQ. Falë motorit të kërkimit të integruar dhe pyetjeve dhe përgjigjeve të përgatitura, nuk do t’u përgjigjeni më kurrë të njëjtave telefonata me të njëjtat pyetje. Biseda dhe konsulenti i disponueshëm do të plotësojnë në mënyrë të përsosur përgjigjet dhe do të ndihmojnë vizitorët e faqes në internet të marrin një vendim blerjeje.
FAQ

Pse kam trafik të lartë dhe nuk shes?

Rezulton se në të gjitha rastet përgjigja për këtë pyetje është e ngjashme. Klientët nuk telefonojnë sepse vizitojnë faqen në mbrëmje dhe natën. Prej kohësh ka qenë normë e pranuar hapja e kompanive gjatë ditës. Statistikat tregojnë se klientët që vizitojnë faqet e internetit vonë, i braktisin ato pa hapur skedën e kontaktit. GetLead Chat dhe konsulenti i disponueshëm janë një sinjal për një klient të tillë që shërbimi i faqes në internet është në punë dhe do ta ndihmojë atë.

FAQ

Pse klientët po kalojnë në faqet e konkurrentëve?

Shumë pak informacion në lidhje me ofertën në faqen e internetit. Navigacion i keq. Asnjë UX e menduar. Ka mijëra elementë që ndikojnë në sjelljen e klientit. Cila i shqetëson klientët tuaj? Si do ta zbuloni? Lëreni klientin të flasë me ju. Instaloni Chat dhe përgjigjuni pyetjeve të tij sa më shpejt që të pret.
FAQ

Pse klientët braktisin shportat e tyre?

Çmimi. Kostot e dorëzimit. Procesi i paqartë i blerjes. Ngarkimi i ngadaltë i faqes. Koha e gjatë e dorëzimit. Besimi në kompani. Siguria e transaksionit. Procesi i pagesës. Këto janë arsyet e përmendura më shpesh nga klientët për braktisjen e karrocave.

Shërbimi ndaj klientit në kohë reale, duke marrë vendimin për të blerë në atë moment, ju jep një avantazh të mahnitshëm dhe aftësinë për të reaguar menjëherë dhe për të zgjidhur problemet dhe dyshimet e tyre menjëherë. Kur një klient sheh Chat dhe një konsulent të gatshëm për të ndihmuar, ai e di se nuk duhet të kërkojë ndihmë në faqet e internetit të konkurrentëve.