Identifikohu

Cilat janë ankesat më të shpeshta në shërbimin ndaj klientit dhe si t’i parandaloni ato?

Puna në shërbimin ndaj klientit ka shumë avantazhe dhe disavantazhe. Një prej tyre janë ankesat. Cilat janë ankesat më të shpeshta në shërbimin ndaj klientit?

✔ Numri i pyetjeve
Konsumatorët shpesh ankohen se duhet t’u përgjigjen shumë pyetjeve përpara se të marrin një zgjidhje për problemin e tyre. Shërbimi ndaj klientit zakonisht ndahet në faza dhe në çdo fazë klientit i kërkohet të japë informacion (shpesh të përsëritur) në lidhje me rastin e tij.

✔ Formulat e gatshme
Klientët shpesh kanë përshtypjen se flasin me një makinë automatike që mund t’i përgjigjet një pyetjeje duke përdorur një formulë të gatshme. Situata kur është e pamundur të përshkruhet kërkesa në atë mënyrë që të flasësh me një person të gjallë në vend që të kontaktosh makinën është edhe më nervoze.

✔ Ndjenja e refuzimit
Klientët ndihen të refuzuar kur konsulenti nuk është në gjendje të zgjidhë problemin ose të jep përshtypjen se ai ose ajo nuk e ka dëgjuar klientin. Kohët e gjata të pritjes për ndihmë nga shërbimi ndaj klientit gjithashtu i bëjnë klientët nervozë.

Si të parandaloni ankesat për shërbimin ndaj klientit?

👍 Minimizoni procedurat e trajtimit
Vendosja e procedurave operative është aspekti më i rëndësishëm në shërbimin efikas ndaj klientit. Nëse ato mbahen në minimum dhe përshtaten me nevojat e klientit, klientët do të jenë të kënaqur me cilësinë e shërbimit të tyre.

👍 Mos përdorni shumë skripta të gatshëm
Në mënyrë që klienti të flasë për problemin e tij, fillimisht duhet të dëgjojë regjistrimet, të thërrasë shumë numra në telefon dhe t’u përgjigjet shumë herë pyetjeve të ngjashme, është një shenjë se duhen bërë ndryshime. Shkurtoni sa më shumë procesin e lidhjes me konsulentin. Klienti me siguri do të vlerësojë që ai nuk u detyrua të ekzekutonte komandat e makinës për një kohë të gjatë.

👍 Informoni klientin për kohën e pritjes për një lidhje
Kjo zgjidhje do të reduktojë acarimin e klientit. Kur ai informohet se ka X në radhë dhe koha e pritjes për lidhje është Y minuta, në të kundërt do të jetë gati të flasë.

Këto zgjidhje do të kenë një ndikim pozitiv në mënyrën se si klientët marrin shërbimin e tyre dhe do të zvogëlojnë numrin e ankesave. Pra, le të zbatojmë procese të thjeshta për të shmangur situatat e pakëndshme.

Mediat e huaja në lidhje me produktet tona

W jakich godzinach są dostępni Konsultanci czatu?

Godziny w jakich nasi konsultanci obsługują czat są uzależnione od planu jaki wybierzesz. Sprawdź plany na górze tej strony i wypróbuj przez 14 dni za darmo.

Czy obowiązują opłaty za nowe leady?

Nigdy nie pobieramy opłat za nowe leady czy potencjalną sprzedaż. Opłacasz tylko zryczałtowane stawki miesięczne.

W jakich językach mówią twoi Konsultanci?

Nasi Konsultanci obsługują klientów aż w 45 językach.

Unikalny system tłumaczeń w czasie rzeczywistym, który zastosowaliśmy w rozwiązaniu GetLead chat sprawia, że Konsultant i Klient zadają pytania i czytają odpowiedzi w języku, jakim się posługują.

Czy będę mógł mieć bezpośredni kontakt z konsultantami?

Oczywiście. Nasz zespół ds. sukcesu klienta jest dostępny każdego dnia o każdej porze. Wystarczy napisać.

Dodatkowo będziesz mógł zobaczyć podgląd na Twoich konsultantów w panelu nawigacyjnym, dzięki czemu bez trudu możesz obserwować naszą pracę w czasie rzeczywistym.

FAQ

GetLead.page

Na shkruani

Nuk e gjetët përgjigjen e pyetjes suaj? Na shkruani duke përdorur formularin e kontaktit më poshtë
FAQ

Klientët vazhdojnë të bëjnë të njëjtat pyetje, si ia dilni me përgjigjet?

Nuk keni kohë ose staf për t’u shërbyer klientëve në sit? Punësoni konsulentin tonë!
FAQ

Klientët vizitojnë faqen time në mbrëmje dhe natën. Si mund t'i mbaj ato?

Ofroni mbështetje në kohë reale 24 orë në ditë.

FAQ

Pse klientët e mi nuk më telefonojnë?

Konsumatorët vazhdojnë të bëjnë të njëjtat pyetje për dy arsye. Oferta juaj është ende e njëjtë. Përshkrimi i ofertës suaj është i diskutueshëm dhe jo i detajuar. Prandaj, në GetLead, ne kemi lëshuar butonin Get-FAQ. Falë motorit të kërkimit të integruar dhe pyetjeve dhe përgjigjeve të përgatitura, nuk do t’u përgjigjeni më kurrë të njëjtave telefonata me të njëjtat pyetje. Biseda dhe konsulenti i disponueshëm do të plotësojnë në mënyrë të përsosur përgjigjet dhe do të ndihmojnë vizitorët e faqes në internet të marrin një vendim blerjeje.
FAQ

Pse kam trafik të lartë dhe nuk shes?

Rezulton se në të gjitha rastet përgjigja për këtë pyetje është e ngjashme. Klientët nuk telefonojnë sepse vizitojnë faqen në mbrëmje dhe natën. Prej kohësh ka qenë normë e pranuar hapja e kompanive gjatë ditës. Statistikat tregojnë se klientët që vizitojnë faqet e internetit vonë, i braktisin ato pa hapur skedën e kontaktit. GetLead Chat dhe konsulenti i disponueshëm janë një sinjal për një klient të tillë që shërbimi i faqes në internet është në punë dhe do ta ndihmojë atë.

FAQ

Pse klientët po kalojnë në faqet e konkurrentëve?

Shumë pak informacion në lidhje me ofertën në faqen e internetit. Navigacion i keq. Asnjë UX e menduar. Ka mijëra elementë që ndikojnë në sjelljen e klientit. Cila i shqetëson klientët tuaj? Si do ta zbuloni? Lëreni klientin të flasë me ju. Instaloni Chat dhe përgjigjuni pyetjeve të tij sa më shpejt që të pret.
FAQ

Pse klientët braktisin shportat e tyre?

Çmimi. Kostot e dorëzimit. Procesi i paqartë i blerjes. Ngarkimi i ngadaltë i faqes. Koha e gjatë e dorëzimit. Besimi në kompani. Siguria e transaksionit. Procesi i pagesës. Këto janë arsyet e përmendura më shpesh nga klientët për braktisjen e karrocave.

Shërbimi ndaj klientit në kohë reale, duke marrë vendimin për të blerë në atë moment, ju jep një avantazh të mahnitshëm dhe aftësinë për të reaguar menjëherë dhe për të zgjidhur problemet dhe dyshimet e tyre menjëherë. Kur një klient sheh Chat dhe një konsulent të gatshëm për të ndihmuar, ai e di se nuk duhet të kërkojë ndihmë në faqet e internetit të konkurrentëve.