Identifikohu

Gabimet më të zakonshme në shërbimin ndaj klientit

Shërbimi i duhur ndaj klientit është një element shumë i rëndësishëm për drejtimin e biznesit tuaj. Pavarësisht kësaj, ende bëhen shumë gabime, të cilat jo vetëm e dekurajojnë klientin nga blerjet e mëtejshme, por mund të kenë një ndikim negativ edhe në imazhin e markës sonë.

Ne paraqesim gabimet më të zakonshme në shërbimin ndaj klientit:

Asnjë interes i klientit

Punonjësit shpesh nuk tregojnë interes për nevojat aktuale të klientit, por vetëm propozojnë një sërë shërbimesh të tyre ose fushata aktuale promocionale. Kjo sjellje nuk ndikon mirë në opinionin e klientit. Në mënyrë që klienti të jetë i kënaqur me shërbimin tonë, është e nevojshme të paraqesim zgjidhje specifike për problemin e tij ose të këshillojmë për çështje kyçe.

Nuk ka njohuri për ofertën

Ky problem është i dukshëm kur klienti dëshiron, për shembull, të porosisë një produkt të personalizuar ose të përdorë një shërbim më pak të njohur. Konsumatorët presin që një punonjës i kompanisë të ketë njohuri të shkëlqyera për shërbimet dhe produktet. Shërbimi i mirë ndaj klientit fillon me njohjen me kujdes të ofertës së kompanisë në mënyrë që klienti të mos na habisë me asnjë pyetje. Falë kësaj, ne do të jemi më profesionistë në aktivitetet tona.

Koha shumë e gjatë e pritjes për shërbimin

Në ditët e sotme, askujt nuk i pëlqen të presë, të gjithë duan të kenë gjithçka menjëherë. Kur një klient detyrohet të presë shumë gjatë që një porosi të përpunohet, ka një probabilitet të lartë që ai të gjejë një kompani tjetër me një kohë më të shkurtër pritjeje. E njëjta gjë vlen edhe për shërbimin ndaj klientit. Kur një klient dëshiron të blejë një produkt, por ka disa pyetje, ai ose ajo dëshiron të marrë një përgjigje shpejt. Thirrja e linjës telefonike është shpesh një mrekulli. Klienti është i frustruar dhe ka një opinion negativ për cilësinë e shërbimit.

Shmangia e dy gabimeve të para në listën tonë është e thjeshtë, por ç’të themi për të tretin? Të punësoni punonjës të rinj për të operuar linjën telefonike? Të kalosh te shërbimi i postës elektronike? Jo! Ekziston një zgjidhje shumë më e thjeshtë dhe gjithashtu është falas. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të instaloni miniaplikacionin GetLead.page në faqen tuaj të internetit, ku mund t’u përgjigjeni pyetjeve të klientëve në kohë reale përmes bisedës, telefonatave video dhe thirrjeve zanore. Ky është alternativa më e mirë e mundshme për të shkurtuar kohën e shërbimit ndaj klientit.

Mediat e huaja në lidhje me produktet tona

W jakich godzinach są dostępni Konsultanci czatu?

Godziny w jakich nasi konsultanci obsługują czat są uzależnione od planu jaki wybierzesz. Sprawdź plany na górze tej strony i wypróbuj przez 14 dni za darmo.

Czy obowiązują opłaty za nowe leady?

Nigdy nie pobieramy opłat za nowe leady czy potencjalną sprzedaż. Opłacasz tylko zryczałtowane stawki miesięczne.

W jakich językach mówią twoi Konsultanci?

Nasi Konsultanci obsługują klientów aż w 45 językach.

Unikalny system tłumaczeń w czasie rzeczywistym, który zastosowaliśmy w rozwiązaniu GetLead chat sprawia, że Konsultant i Klient zadają pytania i czytają odpowiedzi w języku, jakim się posługują.

Czy będę mógł mieć bezpośredni kontakt z konsultantami?

Oczywiście. Nasz zespół ds. sukcesu klienta jest dostępny każdego dnia o każdej porze. Wystarczy napisać.

Dodatkowo będziesz mógł zobaczyć podgląd na Twoich konsultantów w panelu nawigacyjnym, dzięki czemu bez trudu możesz obserwować naszą pracę w czasie rzeczywistym.

FAQ

GetLead.page

Na shkruani

Nuk e gjetët përgjigjen e pyetjes suaj? Na shkruani duke përdorur formularin e kontaktit më poshtë
FAQ

Klientët vazhdojnë të bëjnë të njëjtat pyetje, si ia dilni me përgjigjet?

Nuk keni kohë ose staf për t’u shërbyer klientëve në sit? Punësoni konsulentin tonë!
FAQ

Klientët vizitojnë faqen time në mbrëmje dhe natën. Si mund t'i mbaj ato?

Ofroni mbështetje në kohë reale 24 orë në ditë.

FAQ

Pse klientët e mi nuk më telefonojnë?

Konsumatorët vazhdojnë të bëjnë të njëjtat pyetje për dy arsye. Oferta juaj është ende e njëjtë. Përshkrimi i ofertës suaj është i diskutueshëm dhe jo i detajuar. Prandaj, në GetLead, ne kemi lëshuar butonin Get-FAQ. Falë motorit të kërkimit të integruar dhe pyetjeve dhe përgjigjeve të përgatitura, nuk do t’u përgjigjeni më kurrë të njëjtave telefonata me të njëjtat pyetje. Biseda dhe konsulenti i disponueshëm do të plotësojnë në mënyrë të përsosur përgjigjet dhe do të ndihmojnë vizitorët e faqes në internet të marrin një vendim blerjeje.
FAQ

Pse kam trafik të lartë dhe nuk shes?

Rezulton se në të gjitha rastet përgjigja për këtë pyetje është e ngjashme. Klientët nuk telefonojnë sepse vizitojnë faqen në mbrëmje dhe natën. Prej kohësh ka qenë normë e pranuar hapja e kompanive gjatë ditës. Statistikat tregojnë se klientët që vizitojnë faqet e internetit vonë, i braktisin ato pa hapur skedën e kontaktit. GetLead Chat dhe konsulenti i disponueshëm janë një sinjal për një klient të tillë që shërbimi i faqes në internet është në punë dhe do ta ndihmojë atë.

FAQ

Pse klientët po kalojnë në faqet e konkurrentëve?

Shumë pak informacion në lidhje me ofertën në faqen e internetit. Navigacion i keq. Asnjë UX e menduar. Ka mijëra elementë që ndikojnë në sjelljen e klientit. Cila i shqetëson klientët tuaj? Si do ta zbuloni? Lëreni klientin të flasë me ju. Instaloni Chat dhe përgjigjuni pyetjeve të tij sa më shpejt që të pret.
FAQ

Pse klientët braktisin shportat e tyre?

Çmimi. Kostot e dorëzimit. Procesi i paqartë i blerjes. Ngarkimi i ngadaltë i faqes. Koha e gjatë e dorëzimit. Besimi në kompani. Siguria e transaksionit. Procesi i pagesës. Këto janë arsyet e përmendura më shpesh nga klientët për braktisjen e karrocave.

Shërbimi ndaj klientit në kohë reale, duke marrë vendimin për të blerë në atë moment, ju jep një avantazh të mahnitshëm dhe aftësinë për të reaguar menjëherë dhe për të zgjidhur problemet dhe dyshimet e tyre menjëherë. Kur një klient sheh Chat dhe një konsulent të gatshëm për të ndihmuar, ai e di se nuk duhet të kërkojë ndihmë në faqet e internetit të konkurrentëve.