Identifikohu

Si ndikon shërbimi ndaj klientit në shitje?

obsługa klienta

Duhet të dini se pa shërbimin e duhur ndaj klientit dhe kontakt efikas me klientin, edhe produktet ose shërbimet më të mira nuk do të përmirësojnë shitjet. Nuk do të arrini klientë të rinj dhe nuk do të fitoni besnikëri.

Çfarë duhet bërë për të shmangur këtë? Këtu janë disa nga këshillat tona për shërbimin shembullor ndaj klientit:

Duke mbajtur fjalën tuaj

Askujt nuk i pëlqen kur dikush i hedh fjalët erës. Konsumatorëve gjithashtu nuk u pëlqen kur një kompani premton dhe nuk ka efekt. Një shembull do të ishte kur një ofrues interneti siguron që shpejtësia e shërbimeve të tij është e fuqishme dhe në praktikë mund të krahasohet me shpejtësinë e një kërmilli. Në një situatë të tillë, klienti ndihet i mashtruar dhe me siguri nuk do të dëshirojë të përdorë shërbimet e një kompanie të tillë. Për më tepër, opinioni i tij për vetë kompaninë do të jetë negativ. Situata të tilla nuk lejohen të ndodhin!

Përgjigjuni pyetjeve sa më shpejt të jetë e mundur

Konsumatorët e sotëm, nëse kanë pyetje, nuk duan të presin gjatë për një përgjigje nga departamenti i shërbimit ndaj klientit. Prandaj, koha e pritjes për çdo kontakt nga kompania është shumë e rëndësishme. Sa më shpejt që klienti të marrë një përgjigje, aq më i mirë do të jetë opinioni i tij për kompaninë. Prandaj, mundësia që ai të vendosë të përdorë sërish ofertën tonë po rritet në mënyrë dramatike. Widget GetLead.page është zgjidhja për shpejtësinë e përgjigjes ndaj pyetjeve në biseda, thirrje audio ose video

Thjeshtësia e zgjidhjeve

Edhe nëse klientët marrin përgjigjet e pyetjeve të tyre shpejt, ata përsëri duan që përgjigjet e paraqitura të jenë koncize dhe, mbi të gjitha, të kuptueshme. Edhe pyetjes më komplekse nga klienti duhet t’i përgjigjet në mënyrë që ai të dijë të përdorë informacionin e marrë. Është gjithashtu e rëndësishme që çdo problem të trajtohet individualisht.

Mbani mend këto këshilla dhe zbatojini ato në praktikë, dhe shërbimi juaj ndaj klientit me siguri do të përfitojë shumë prej tij!

Zgjidhni një nga paketat tona dhe provoni GetLead.page për 10 ditë falas!

Mediat e huaja në lidhje me produktet tona

W jakich godzinach są dostępni Konsultanci czatu?

Godziny w jakich nasi konsultanci obsługują czat są uzależnione od planu jaki wybierzesz. Sprawdź plany na górze tej strony i wypróbuj przez 14 dni za darmo.

Czy obowiązują opłaty za nowe leady?

Nigdy nie pobieramy opłat za nowe leady czy potencjalną sprzedaż. Opłacasz tylko zryczałtowane stawki miesięczne.

W jakich językach mówią twoi Konsultanci?

Nasi Konsultanci obsługują klientów aż w 45 językach.

Unikalny system tłumaczeń w czasie rzeczywistym, który zastosowaliśmy w rozwiązaniu GetLead chat sprawia, że Konsultant i Klient zadają pytania i czytają odpowiedzi w języku, jakim się posługują.

Czy będę mógł mieć bezpośredni kontakt z konsultantami?

Oczywiście. Nasz zespół ds. sukcesu klienta jest dostępny każdego dnia o każdej porze. Wystarczy napisać.

Dodatkowo będziesz mógł zobaczyć podgląd na Twoich konsultantów w panelu nawigacyjnym, dzięki czemu bez trudu możesz obserwować naszą pracę w czasie rzeczywistym.

FAQ

GetLead.page

Na shkruani

Nuk e gjetët përgjigjen e pyetjes suaj? Na shkruani duke përdorur formularin e kontaktit më poshtë
FAQ

Klientët vazhdojnë të bëjnë të njëjtat pyetje, si ia dilni me përgjigjet?

Nuk keni kohë ose staf për t’u shërbyer klientëve në sit? Punësoni konsulentin tonë!
FAQ

Klientët vizitojnë faqen time në mbrëmje dhe natën. Si mund t'i mbaj ato?

Ofroni mbështetje në kohë reale 24 orë në ditë.

FAQ

Pse klientët e mi nuk më telefonojnë?

Konsumatorët vazhdojnë të bëjnë të njëjtat pyetje për dy arsye. Oferta juaj është ende e njëjtë. Përshkrimi i ofertës suaj është i diskutueshëm dhe jo i detajuar. Prandaj, në GetLead, ne kemi lëshuar butonin Get-FAQ. Falë motorit të kërkimit të integruar dhe pyetjeve dhe përgjigjeve të përgatitura, nuk do t’u përgjigjeni më kurrë të njëjtave telefonata me të njëjtat pyetje. Biseda dhe konsulenti i disponueshëm do të plotësojnë në mënyrë të përsosur përgjigjet dhe do të ndihmojnë vizitorët e faqes në internet të marrin një vendim blerjeje.
FAQ

Pse kam trafik të lartë dhe nuk shes?

Rezulton se në të gjitha rastet përgjigja për këtë pyetje është e ngjashme. Klientët nuk telefonojnë sepse vizitojnë faqen në mbrëmje dhe natën. Prej kohësh ka qenë normë e pranuar hapja e kompanive gjatë ditës. Statistikat tregojnë se klientët që vizitojnë faqet e internetit vonë, i braktisin ato pa hapur skedën e kontaktit. GetLead Chat dhe konsulenti i disponueshëm janë një sinjal për një klient të tillë që shërbimi i faqes në internet është në punë dhe do ta ndihmojë atë.

FAQ

Pse klientët po kalojnë në faqet e konkurrentëve?

Shumë pak informacion në lidhje me ofertën në faqen e internetit. Navigacion i keq. Asnjë UX e menduar. Ka mijëra elementë që ndikojnë në sjelljen e klientit. Cila i shqetëson klientët tuaj? Si do ta zbuloni? Lëreni klientin të flasë me ju. Instaloni Chat dhe përgjigjuni pyetjeve të tij sa më shpejt që të pret.
FAQ

Pse klientët braktisin shportat e tyre?

Çmimi. Kostot e dorëzimit. Procesi i paqartë i blerjes. Ngarkimi i ngadaltë i faqes. Koha e gjatë e dorëzimit. Besimi në kompani. Siguria e transaksionit. Procesi i pagesës. Këto janë arsyet e përmendura më shpesh nga klientët për braktisjen e karrocave.

Shërbimi ndaj klientit në kohë reale, duke marrë vendimin për të blerë në atë moment, ju jep një avantazh të mahnitshëm dhe aftësinë për të reaguar menjëherë dhe për të zgjidhur problemet dhe dyshimet e tyre menjëherë. Kur një klient sheh Chat dhe një konsulent të gatshëm për të ndihmuar, ai e di se nuk duhet të kërkojë ndihmë në faqet e internetit të konkurrentëve.