Identifikohu

Si të silleni me një klient të zemëruar?

Klientët mërziten shumë shpejt kur diçka nuk u shkon ose shërbimi zgjat shumë. Puna e punonjësit të shërbimit ndaj klientit është të bëjë klientin të ndihet i dëgjuar dhe i kuptuar. Ju gjithashtu duhet të gjeni një zgjidhje për problemin e klientit sa më shpejt të jetë e mundur.
Këtu janë disa këshilla për t’u marrë me një klient që është i mërzitur:

☑️Mbani qetësinë
Përqendrohuni në marrjen nën kontroll të emocioneve tuaja. Dëgjoni klientin dhe trajtojini problemit të tij në mënyrë racionale. Sa më shumë emocione pozitive të shfaqni, aq më e lehtë dhe më efektive do të jetë biseda. Nëse i gjeni me qetësi zgjidhjet e mundshme, gjasat janë që edhe klienti të qetësohet.

☑️Na vjen keq
Ky është hapi më i mirë që mund të ndërmerrni për të siguruar një klient të mërzitur. Nëse kërkoni falje për shqetësimin, toni i bisedës ka shumë të ngjarë të ndryshojë dhe vetë biseda do të jetë më miqësore.

☑️Dëgjoni klientin
Dëgjoni me durim atë që klienti dëshiron të na thotë dhe më pas tregojini klientit se e kuptoni këndvështrimin e tij. Mundohuni të jeni të kuptueshëm. Sugjeroni një zgjidhje me të cilën klienti do të jetë i kënaqur. Në këtë mënyrë bashkëbiseduesi juaj do të ndihet i shërbyer mirë.
Zbatimi i këshillave të mësipërme mund të bëjë vërtet mrekulli! Mos e trajtoni një klient të mërzitur si armikun tuaj, por përpiquni të kuptoni nevojat e tyre dhe kjo do të vlerësohet me siguri!
Konsulentët tanë dinë më së miri se si të sillen me klientët e irrituar. A nuk doni të rrezikoni të gjeni një klient që nuk do të jetë në humor të mirë?

👉 Punësoni konsulentët tanë dhe shijoni qetësinë e mendjes!

 

Mediat e huaja në lidhje me produktet tona

W jakich godzinach są dostępni Konsultanci czatu?

Godziny w jakich nasi konsultanci obsługują czat są uzależnione od planu jaki wybierzesz. Sprawdź plany na górze tej strony i wypróbuj przez 14 dni za darmo.

Czy obowiązują opłaty za nowe leady?

Nigdy nie pobieramy opłat za nowe leady czy potencjalną sprzedaż. Opłacasz tylko zryczałtowane stawki miesięczne.

W jakich językach mówią twoi Konsultanci?

Nasi Konsultanci obsługują klientów aż w 45 językach.

Unikalny system tłumaczeń w czasie rzeczywistym, który zastosowaliśmy w rozwiązaniu GetLead chat sprawia, że Konsultant i Klient zadają pytania i czytają odpowiedzi w języku, jakim się posługują.

Czy będę mógł mieć bezpośredni kontakt z konsultantami?

Oczywiście. Nasz zespół ds. sukcesu klienta jest dostępny każdego dnia o każdej porze. Wystarczy napisać.

Dodatkowo będziesz mógł zobaczyć podgląd na Twoich konsultantów w panelu nawigacyjnym, dzięki czemu bez trudu możesz obserwować naszą pracę w czasie rzeczywistym.

FAQ

GetLead.page

Na shkruani

Nuk e gjetët përgjigjen e pyetjes suaj? Na shkruani duke përdorur formularin e kontaktit më poshtë
FAQ

Klientët vazhdojnë të bëjnë të njëjtat pyetje, si ia dilni me përgjigjet?

Nuk keni kohë ose staf për t’u shërbyer klientëve në sit? Punësoni konsulentin tonë!
FAQ

Klientët vizitojnë faqen time në mbrëmje dhe natën. Si mund t'i mbaj ato?

Ofroni mbështetje në kohë reale 24 orë në ditë.

FAQ

Pse klientët e mi nuk më telefonojnë?

Konsumatorët vazhdojnë të bëjnë të njëjtat pyetje për dy arsye. Oferta juaj është ende e njëjtë. Përshkrimi i ofertës suaj është i diskutueshëm dhe jo i detajuar. Prandaj, në GetLead, ne kemi lëshuar butonin Get-FAQ. Falë motorit të kërkimit të integruar dhe pyetjeve dhe përgjigjeve të përgatitura, nuk do t’u përgjigjeni më kurrë të njëjtave telefonata me të njëjtat pyetje. Biseda dhe konsulenti i disponueshëm do të plotësojnë në mënyrë të përsosur përgjigjet dhe do të ndihmojnë vizitorët e faqes në internet të marrin një vendim blerjeje.
FAQ

Pse kam trafik të lartë dhe nuk shes?

Rezulton se në të gjitha rastet përgjigja për këtë pyetje është e ngjashme. Klientët nuk telefonojnë sepse vizitojnë faqen në mbrëmje dhe natën. Prej kohësh ka qenë normë e pranuar hapja e kompanive gjatë ditës. Statistikat tregojnë se klientët që vizitojnë faqet e internetit vonë, i braktisin ato pa hapur skedën e kontaktit. GetLead Chat dhe konsulenti i disponueshëm janë një sinjal për një klient të tillë që shërbimi i faqes në internet është në punë dhe do ta ndihmojë atë.

FAQ

Pse klientët po kalojnë në faqet e konkurrentëve?

Shumë pak informacion në lidhje me ofertën në faqen e internetit. Navigacion i keq. Asnjë UX e menduar. Ka mijëra elementë që ndikojnë në sjelljen e klientit. Cila i shqetëson klientët tuaj? Si do ta zbuloni? Lëreni klientin të flasë me ju. Instaloni Chat dhe përgjigjuni pyetjeve të tij sa më shpejt që të pret.
FAQ

Pse klientët braktisin shportat e tyre?

Çmimi. Kostot e dorëzimit. Procesi i paqartë i blerjes. Ngarkimi i ngadaltë i faqes. Koha e gjatë e dorëzimit. Besimi në kompani. Siguria e transaksionit. Procesi i pagesës. Këto janë arsyet e përmendura më shpesh nga klientët për braktisjen e karrocave.

Shërbimi ndaj klientit në kohë reale, duke marrë vendimin për të blerë në atë moment, ju jep një avantazh të mahnitshëm dhe aftësinë për të reaguar menjëherë dhe për të zgjidhur problemet dhe dyshimet e tyre menjëherë. Kur një klient sheh Chat dhe një konsulent të gatshëm për të ndihmuar, ai e di se nuk duhet të kërkojë ndihmë në faqet e internetit të konkurrentëve.