Identifikohu

A është fitimprurëse të punësosh punonjës në distancë në shërbimin ndaj klientit?

Në ditët e sotme, puna në modalitetin Home Office është bërë e njohur, madje edhe në mesin e konsulentëve të shërbimit ndaj klientit. Megjithatë, a është fitimprurës?

Përparësitë e punësimit të konsulentëve në distancë:

Zgjedhje më e madhe e kandidatëve – njerëz nga i gjithë vendi (edhe nga jashtë) mund të aplikojnë për pozicionin, jo vetëm nga rajoni ku kompania është e bazuar.

Kosto më të ulëta të mirëmbajtjes për kompaninë – puna në distancë karakterizohet nga fakti se punonjësi punon nga shtëpia e tij. Prandaj, nuk është e nevojshme të marrësh me qira një zyrë ose ta pajisësh atë.

Mundësimi i një grupi më të madh njerëzish për të punuar – puna në distancë mund të ndërmerret nga persona me aftësi të kufizuara që do të kishin probleme me arritjen e një zyre të palëvizshme, p.sh. njerëzit në karrige me rrota.

Disavantazhet e punësimit të konsulentëve në distancë:

Të punosh me njerëz që nuk i njeh – kur punëson një person për të punuar nga distanca, nuk e di se kush janë ata në të vërtetë. Nuk është e mundur ta vëzhgosh atë gjatë punës, ndaj burimi i vetëm i njohurive për punonjësin është CV-ja e tij.

Komunikimi i kufizuar – duhet të përdorni mesazhe në internet ose një telefon për të kontaktuar një punonjës në distancë. Ky është një shqetësim i caktuar, për shkak të dështimeve të mundshme të rrjetit celular ose mungesës së aksesit nga interneti.

Mungesa e kontrollit mbi konsulentët – kur punësoni një person për të punuar nga distanca, ekzistojnë metoda të kufizuara për të kontrolluar punën e tyre. Gjithmonë ekziston rreziku që një punonjës të mos kryejë punën e tij në orët e dakorduara.

Si përfundim, nuk ka një përgjigje të mirë për pyetjen nëse është e dobishme të punësosh punonjës për punë në distancë në shërbimin ndaj klientit. Shumë varet nga struktura, mundësitë dhe fondet e kompanisë. Për shumë kompani, puna në distancë është zgjidhja më e mirë. Mund të gjendet një zgjidhje e përshtatshme për të gjitha disavantazhet e një pune të tillë.

Mediat e huaja në lidhje me produktet tona

W jakich godzinach są dostępni Konsultanci czatu?

Godziny w jakich nasi konsultanci obsługują czat są uzależnione od planu jaki wybierzesz. Sprawdź plany na górze tej strony i wypróbuj przez 14 dni za darmo.

Czy obowiązują opłaty za nowe leady?

Nigdy nie pobieramy opłat za nowe leady czy potencjalną sprzedaż. Opłacasz tylko zryczałtowane stawki miesięczne.

W jakich językach mówią twoi Konsultanci?

Nasi Konsultanci obsługują klientów aż w 45 językach.

Unikalny system tłumaczeń w czasie rzeczywistym, który zastosowaliśmy w rozwiązaniu GetLead chat sprawia, że Konsultant i Klient zadają pytania i czytają odpowiedzi w języku, jakim się posługują.

Czy będę mógł mieć bezpośredni kontakt z konsultantami?

Oczywiście. Nasz zespół ds. sukcesu klienta jest dostępny każdego dnia o każdej porze. Wystarczy napisać.

Dodatkowo będziesz mógł zobaczyć podgląd na Twoich konsultantów w panelu nawigacyjnym, dzięki czemu bez trudu możesz obserwować naszą pracę w czasie rzeczywistym.

FAQ

GetLead.page

Na shkruani

Nuk e gjetët përgjigjen e pyetjes suaj? Na shkruani duke përdorur formularin e kontaktit më poshtë
FAQ

Klientët vazhdojnë të bëjnë të njëjtat pyetje, si ia dilni me përgjigjet?

Nuk keni kohë ose staf për t’u shërbyer klientëve në sit? Punësoni konsulentin tonë!
FAQ

Klientët vizitojnë faqen time në mbrëmje dhe natën. Si mund t'i mbaj ato?

Ofroni mbështetje në kohë reale 24 orë në ditë.

FAQ

Pse klientët e mi nuk më telefonojnë?

Konsumatorët vazhdojnë të bëjnë të njëjtat pyetje për dy arsye. Oferta juaj është ende e njëjtë. Përshkrimi i ofertës suaj është i diskutueshëm dhe jo i detajuar. Prandaj, në GetLead, ne kemi lëshuar butonin Get-FAQ. Falë motorit të kërkimit të integruar dhe pyetjeve dhe përgjigjeve të përgatitura, nuk do t’u përgjigjeni më kurrë të njëjtave telefonata me të njëjtat pyetje. Biseda dhe konsulenti i disponueshëm do të plotësojnë në mënyrë të përsosur përgjigjet dhe do të ndihmojnë vizitorët e faqes në internet të marrin një vendim blerjeje.
FAQ

Pse kam trafik të lartë dhe nuk shes?

Rezulton se në të gjitha rastet përgjigja për këtë pyetje është e ngjashme. Klientët nuk telefonojnë sepse vizitojnë faqen në mbrëmje dhe natën. Prej kohësh ka qenë normë e pranuar hapja e kompanive gjatë ditës. Statistikat tregojnë se klientët që vizitojnë faqet e internetit vonë, i braktisin ato pa hapur skedën e kontaktit. GetLead Chat dhe konsulenti i disponueshëm janë një sinjal për një klient të tillë që shërbimi i faqes në internet është në punë dhe do ta ndihmojë atë.

FAQ

Pse klientët po kalojnë në faqet e konkurrentëve?

Shumë pak informacion në lidhje me ofertën në faqen e internetit. Navigacion i keq. Asnjë UX e menduar. Ka mijëra elementë që ndikojnë në sjelljen e klientit. Cila i shqetëson klientët tuaj? Si do ta zbuloni? Lëreni klientin të flasë me ju. Instaloni Chat dhe përgjigjuni pyetjeve të tij sa më shpejt që të pret.
FAQ

Pse klientët braktisin shportat e tyre?

Çmimi. Kostot e dorëzimit. Procesi i paqartë i blerjes. Ngarkimi i ngadaltë i faqes. Koha e gjatë e dorëzimit. Besimi në kompani. Siguria e transaksionit. Procesi i pagesës. Këto janë arsyet e përmendura më shpesh nga klientët për braktisjen e karrocave.

Shërbimi ndaj klientit në kohë reale, duke marrë vendimin për të blerë në atë moment, ju jep një avantazh të mahnitshëm dhe aftësinë për të reaguar menjëherë dhe për të zgjidhur problemet dhe dyshimet e tyre menjëherë. Kur një klient sheh Chat dhe një konsulent të gatshëm për të ndihmuar, ai e di se nuk duhet të kërkojë ndihmë në faqet e internetit të konkurrentëve.