Identifikohu

Si duhet të jetë një konsulent i shërbimit ndaj klientit?

Cilësia e shërbimit ndaj klientit ndikohet kryesisht nga konsulenti që është përgjegjës për të.

Çfarë cilësish dhe aftësish duhet të ketë një konsulent për t’i shërbyer në mënyrë profesionale klientëve?

 

Aftësia për të krijuar marrëdhënie

 

Në këtë profesion, vendosja e kontaktit me klientët është thelbësore. Për të pasur një marrëdhënie pozitive me ta, çdo kërkesë ose kërkesë duhet të merret në konsideratë në detaje. Klienti duhet të ndiejë se çështja e tij merret seriozisht.

 

Empatia

Për të përmbushur pritshmëritë e klientit, duhet të jeni në gjendje të empatizoheni me emocionet e të tjerëve dhe të kuptoni nevojat e personit tjetër. Falë kësaj, klienti do të dijë se ne kemi një qasje individuale ndaj tij, e cila do të kontribuojë në rritjen e kënaqësisë së tij.

 

Ambiciet

 

Një konsulent që është ambicioz përpiqet të jetë më i miri në profesionin e tij. Ai dëshiron të arrijë qëllimet e tij, të përmirësojë rezultatet e tij çdo ditë dhe të fitojë njohuri dhe aftësi të reja. Konsumatorët do të vlerësojnë që punonjësi që u shërben atyre është kompetent dhe e di se çfarë po bën.

 

Qëndrim pozitiv

 

Kënaqësia e klientit është një prioritet në çdo kompani. Qëndrimi ynë ndikon ndjeshëm tek ata. Prandaj, konsulenti duhet të jetë i buzëqeshur, i sjellshëm dhe i sjellshëm. Pra, energjia pozitive është baza.

 

Prej kohësh dihet se është shumë e vështirë të gjesh një konsulent që do të ketë të gjitha tiparet e mësipërme. Rekrutimi mund të zgjasë me muaj, dhe qarkullimi i lartë i punonjësve në kompani ndikon shumë keq në opinionet e klientëve. Pra, çfarë të bëni për të pasur një konsulent të mirë pa rekrutim të gjatë?

 

Ekziston vetëm një zgjidhje – punësimi i konsulentëve tanë! Ne garantojmë njerëz profesionistë dhe të trajnuar që do t’u shërbejnë klientëve tuaj në nivelin më të lartë. Ju ndoshta mendoni se një shërbim i tillë është shumë i shtrenjtë? Asgjë nuk mund të jetë më e gabuar! Punësimi i konsulentit tonë është vetëm 4 PLN në orë!

 

Testoni konsulentët tanë për 14 ditë falas!

Mediat e huaja në lidhje me produktet tona

W jakich godzinach są dostępni Konsultanci czatu?

Godziny w jakich nasi konsultanci obsługują czat są uzależnione od planu jaki wybierzesz. Sprawdź plany na górze tej strony i wypróbuj przez 14 dni za darmo.

Czy obowiązują opłaty za nowe leady?

Nigdy nie pobieramy opłat za nowe leady czy potencjalną sprzedaż. Opłacasz tylko zryczałtowane stawki miesięczne.

W jakich językach mówią twoi Konsultanci?

Nasi Konsultanci obsługują klientów aż w 45 językach.

Unikalny system tłumaczeń w czasie rzeczywistym, który zastosowaliśmy w rozwiązaniu GetLead chat sprawia, że Konsultant i Klient zadają pytania i czytają odpowiedzi w języku, jakim się posługują.

Czy będę mógł mieć bezpośredni kontakt z konsultantami?

Oczywiście. Nasz zespół ds. sukcesu klienta jest dostępny każdego dnia o każdej porze. Wystarczy napisać.

Dodatkowo będziesz mógł zobaczyć podgląd na Twoich konsultantów w panelu nawigacyjnym, dzięki czemu bez trudu możesz obserwować naszą pracę w czasie rzeczywistym.

FAQ

GetLead.page

Na shkruani

Nuk e gjetët përgjigjen e pyetjes suaj? Na shkruani duke përdorur formularin e kontaktit më poshtë
FAQ

Klientët vazhdojnë të bëjnë të njëjtat pyetje, si ia dilni me përgjigjet?

Nuk keni kohë ose staf për t’u shërbyer klientëve në sit? Punësoni konsulentin tonë!
FAQ

Klientët vizitojnë faqen time në mbrëmje dhe natën. Si mund t'i mbaj ato?

Ofroni mbështetje në kohë reale 24 orë në ditë.

FAQ

Pse klientët e mi nuk më telefonojnë?

Konsumatorët vazhdojnë të bëjnë të njëjtat pyetje për dy arsye. Oferta juaj është ende e njëjtë. Përshkrimi i ofertës suaj është i diskutueshëm dhe jo i detajuar. Prandaj, në GetLead, ne kemi lëshuar butonin Get-FAQ. Falë motorit të kërkimit të integruar dhe pyetjeve dhe përgjigjeve të përgatitura, nuk do t’u përgjigjeni më kurrë të njëjtave telefonata me të njëjtat pyetje. Biseda dhe konsulenti i disponueshëm do të plotësojnë në mënyrë të përsosur përgjigjet dhe do të ndihmojnë vizitorët e faqes në internet të marrin një vendim blerjeje.
FAQ

Pse kam trafik të lartë dhe nuk shes?

Rezulton se në të gjitha rastet përgjigja për këtë pyetje është e ngjashme. Klientët nuk telefonojnë sepse vizitojnë faqen në mbrëmje dhe natën. Prej kohësh ka qenë normë e pranuar hapja e kompanive gjatë ditës. Statistikat tregojnë se klientët që vizitojnë faqet e internetit vonë, i braktisin ato pa hapur skedën e kontaktit. GetLead Chat dhe konsulenti i disponueshëm janë një sinjal për një klient të tillë që shërbimi i faqes në internet është në punë dhe do ta ndihmojë atë.

FAQ

Pse klientët po kalojnë në faqet e konkurrentëve?

Shumë pak informacion në lidhje me ofertën në faqen e internetit. Navigacion i keq. Asnjë UX e menduar. Ka mijëra elementë që ndikojnë në sjelljen e klientit. Cila i shqetëson klientët tuaj? Si do ta zbuloni? Lëreni klientin të flasë me ju. Instaloni Chat dhe përgjigjuni pyetjeve të tij sa më shpejt që të pret.
FAQ

Pse klientët braktisin shportat e tyre?

Çmimi. Kostot e dorëzimit. Procesi i paqartë i blerjes. Ngarkimi i ngadaltë i faqes. Koha e gjatë e dorëzimit. Besimi në kompani. Siguria e transaksionit. Procesi i pagesës. Këto janë arsyet e përmendura më shpesh nga klientët për braktisjen e karrocave.

Shërbimi ndaj klientit në kohë reale, duke marrë vendimin për të blerë në atë moment, ju jep një avantazh të mahnitshëm dhe aftësinë për të reaguar menjëherë dhe për të zgjidhur problemet dhe dyshimet e tyre menjëherë. Kur një klient sheh Chat dhe një konsulent të gatshëm për të ndihmuar, ai e di se nuk duhet të kërkojë ndihmë në faqet e internetit të konkurrentëve.